Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο Εφραίμ


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο Εφραίμ

Διαβάστε αναλυτικά

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "Down Town" έδωσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για το σύζυγό της, τον άντρα της ζωής της με τον οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας την Πέμπτη 1η Ιουνίου. Διαβάστε μερικές από τις ατάκες της για το Γιώργο Εφραίμ: 

“Είμαστε διαφορετικοί αλλά ταυτόχρονα αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Μας αρέσει πολύ να περνάμε χρόνο μαζί και να πειράζει ο ένας τον άλλον. Οι φίλοι μας γελάνε πάρα πολύ με τους λόγους που βρίσκουμε για να τσακωθούμε”.

“Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μετά από οκτώ μήνες ο Γιώργος μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν είχα όμως την παραμικρή αμφιβολία. Θεωρώ ότι ο Γιώργος είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Όχι πως δεν υπάρχουν στιγμές που με εκνευρίζει – όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια – αλλά είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάς τον σύντροφό σου. Ο Γιώργος με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι ο άντρας μου, ο φίλος μου. Μαζί του αισθάνομαι άνετα να μοιραστώ κάθε μου ανησυχία”.

“Με είχε προβληματίσει η διαφορά ηλικίας, γιατί ο Γιώργος ήταν 26 ετών κι εγώ 32. Πολύ γρήγορα, όμως, με έκανε να μην έχω αμφιβολία. Όσο περνούν τα χρόνια άλλωστε η διαφορά ηλικίας εκμηδενίζεται”.

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Μιλάει για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Διαβάστε επίσης: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποκαλύπτει: "Θα παίρνω την κόρη μου στη δουλειά!"

Tags χριστιανα Αριστοτελους, γιώργος εφραίμ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5105 s (228 Queries.) // Parse time: 0.9915 s // Total time: 3.5020 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X