Ντέμης Νικολαΐδης – Δέσποινα Βανδή: Γιόρτασαν στην Κύπρο τη 14η επέτειο του γάμου τους!


Ντέμης Νικολαΐδης – Δέσποινα Βανδή: Γιόρτασαν στην Κύπρο τη 14η επέτειο του γάμου τους!

Τρυφερές στιγμές στο νησί μας

Στο νησί μας ταξίδεψαν την προηγούμενη εβδομάδα η Ελληνίδα σταρ και ο σύζυγός της, με αφορμή την προγραμματισμένη κοινή συναυλία της με τον Αντώνη Ρέμο στη Λευκωσία. Η συναυλία των δύο τραγουδιστών, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου στη Σχολή Τυφλών, ήταν αφιερωμένη στον αγώνα κατά του σχολικού εκφοβισμού. "Με την αγαπημένη μου Δέσποινα Βανδή τα τελευταία χρόνια έχουμε έρθει πάλι πολύ κοντά λόγω τηλεόρασης, αλλά οι στιγμές που τραγουδάμε μαζί σπανίζουν, οπότε και γι’ αυτό έχω μεγάλη χαρά" σχολίασε χαρακτηριστικά για τη Δέσποινα Βανδή ο Αντώνης Ρέμος.

Ο φακός του OK! κατέγραψε τη Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη – σε μία από τις σπάνιες φορές που εκείνος τη συνοδεύει σε επαγγελματικό της ταξίδι–  μερικές ώρες πριν από τη συναυλία, κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο Hilton Park της Λευκωσίας όπου διέμειναν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους παρέμειναν στην Κύπρο δύο μέρες.

Το ζευγάρι, που συμπληρώνει 18 χρόνια κοινής ζωής, το Σάββατο 17 Ιουνίου γιόρτασε τη 14η επέτειο του γάμου του. Η συνέχεια του φετινού καλοκαιριού προβλέπεται να συνεχιστεί δημιουργικά για την τραγουδίστρια, αφού θα πραγματοποιήσει σειρά συναυλίων μαζί με την Έλενα Παπαρίζου. Η έναρξη των live εμφανίσεών τους είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων.

Πηγή: Περιοδικό “OK!”

Tags δεσποινα βανδη, ντεμης νικολαιδης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0029 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4321 s // Total time: 3.4350 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X