Κράξιμο στο Στέλιο Χανταμπάκη: "Πήγε σε event μέσα σε ακριβό διθέσιο αμάξι και πούρο"


Κράξιμο στο Στέλιο Χανταμπάκη: "Πήγε σε event μέσα σε ακριβό διθέσιο αμάξι και πούρο"

Ποιος το αποκάλυψε; 

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε χθες στο πάρτι του περιοδικού "ΟΚ!" και οι ερωτήσεις και φυσικά οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και για την Ειήνη Παπαδοπούλου ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει για την πρώην συμπαίκτριά του. "Είμαστε σε ένα πάρτι και νομίζω πρέπει να ρωτήσεις εμένα κάτι αν θέλεις. Τι να απαντήσω για την Ειρήνη Παπαδοπούλου", είπε στη ρεπόρτερ του Epsilon και της γύρισε την πλάτη. Όπως ήταν φυσικό η στάση του αυτή σχολιάστηκε από την εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" και όλοι στο πάνελ είπαν διάφορα για τον ίδιος και όσοι τον συνάντησαν είπαν για τον τρόπο που ο ίδιος πήγε στο party όπως διαβάζουμε στο youweekly,gr:  

Κατερίνα Καινούργιου: "Γύρισε την πλάτη στη ρεπόρτερ που την ξέρει, η οποία ξεροστάλιαζε εκεί μέχρι τις 3 η ώρα";

Ανθή Βούλγαρη: "Βλέπω μια στροφή στον χαρακτήρα του. Ήταν απλός, προσιτός. Τώρα βλέπω έναν Στέλιο που σνομπάρει τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκε κάποια στιγμή".

Ειρήνη Γκανιάτσου: "Όπως έμπαινα στο πάρτι με το δικό μου αυτοκινητάκι, βλέπω ξαφνικά ένα πολύ ακριβό διθέσιο αμάξι και βλέπω έναν άνθρωπο να βγαίνει έξω με το πούρο. Σε όλο αυτό το σκηνικό βλέπεις κι αυτό και έρχεται λίγο και κουμπώνει…"

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: "Τι ήθελε να τον ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι; Για το Κυπριακό; Για τη δόση του Ιουλίου; Αυτά που έπρεπε να τον ρωτήσουν, αυτά τον ρώτησαν γιατί μέχρι εκεί είναι ο Χανταμπάκης. Δεν είναι παραπάνω για άλλες ερωτήσεις".

Tags Στέλιος Χανταμπάκης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, κατερινα καινουργιου, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3847 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3154 s // Total time: 2.7002 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X