Οφτό κλέφτικο στα στέκια της επ. Αμμοχώστου


Οφτό κλέφτικο στα στέκια της επ. Αμμοχώστου

6 διευθύνσεις για φανατικούς του είδους!

Τέτοια εποχή που οι ταβέρνες -και όχι μόνο- βγάζουν τραπεζάκια εκτός, οι φούρνοι γεμίζουν ξύλα και οι αυλές με κόσμο, οι πλείστες των συζητήσεων -μεταξύ φίλων και γνωστών- γίνονται πάνω από μια μερίδα οφτόν κλέφτικο!

Εξ ου λοιπόν κι εμείς αναζητήσαμε τα μέρη όπου αυτό το καλοκαίρι θα εντρυφήσουμε στο αγαπαημένο πιάτο στην επαρχία Αμμοχώστου!

Εξάλλου, όλοι εκεί επιστρέφουμε τα καλοκαίρια!

Μουσικός
Tώρα που καλοκαιριάζει θα καθίσεις στην πανέμορφη αυλή του Μουσικού, με τον ανεμόμυλο που έγινε σήμα κατατεθέν του και τα πιάτα του μεζέ (€15 ο μικρός/€18 ο μεγάλος) να απλώνονται στο τραπέζι σου. Από χαλούμι στη σχάρα, σαλιγκάρια, σουβλάκι, σεφταλιά και πολλά, πολλά άλλα καλούδια! Παραδώσου ωστόσο και στο παραδοσιακό οφτό κλέφτικό του!
(23828833) Κυριάκου Μάτση 6, Σωτήρα. Δ-Κ 18.30-23.00.

Βάσος Βοκολίδα
Στο δρόμο Δερύνειας-Παραλιμνίου θα βρεις ένα απάχικο ταβερνάκι που σερβίρει με μεράκι μυρωδάτο σουβλάκι στα κάρβουνα, τηγανίζει καλαμαράκι που σερβίρει με πατάτες και σαλάτα. Τώρα μάλιστα που τώρα που καλοκαίριασε στην αυλή του φουρνίζει οφτό κλέφτικο. Μην το σκέφτεσαι πολύ, ζήτα μια μερίδα καλοψημένο και καλή σου όρεξη.
(23826602) Γρίβα Διγενή 216, Παραλίμνι. Δ-Σ 12.00-16.00 & 18.00-23.00.

Εξοχή
Λίγο έξω από το χωριό Φρέναρος, στο δρόμο προς τις Βρυσούλες, σε περιμένει μια μεγάλη έκπληξη, μια ταβερνούλα που ενώ σερβίρει τον παραδοσιακό μεζέ έχει και επιλογές από πιο διεθνείς γεύσεις, όπως στέικ, σολομό κ.ά. Φυσικά στο μεζέ περιλαμβάνονται και κρασάτο λουκάνικο, σεφταλιές, κοτόπουλο σουβλάκι, παϊδάκια αρνίσια και πολλά, πολλά άλλα! Όμως, και το φουρνί έξω δεν σταματά να ψήνει οφτό κλέφτικο Λευκονιτζιάτικο, το οποίο λιώνει σε κάθε μπουκιά! Τις Παρασκευές και τα Σάββατο παίζει και ζωντανή μουσική!
(23741995) Γιασουμή Κιλέ 70, Φρέναρος (δρόμος Φρενάρου-Βρυσούλων). Δ-Σ 12.00-23.00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags food news, φαγητο, κλεφτικο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7683 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3523 s // Total time: 3.1206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X