Ελένη Χατζίδου: Επιβεβαιώνει τον χωρισμό με τον Σοϊλέδη και αποκαλύπτει τους λόγους


Ελένη Χατζίδου: Επιβεβαιώνει τον χωρισμό με τον Σοϊλέδη και αποκαλύπτει τους λόγους

\"Έπαψα να είμαι ευτυχισμένη\"

Η είδηση του χωρισμού της Ελένης Χατζίδου και του Άρη Σοϊλέδης σόκαρε τόσο την ελληνική όσο και την κυπριακή showbiz αφού το ζευγάρι από πέρσι κυκλοφορούσε μαζί και στην Κύπρο μετά την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Χατζίδου: Οι ατάκες on air που "πρόδωσαν" τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη!

Οι δυο τους πριν από λίγες μέρες πήραν την απόφαση να γυρίσουν οριστικά σελίδα στην προσωπική τους ζωή και να βάλουν τέλος στη σχέση τους μετά από 2,5 χρόνια. Μια σχέση στην οποία το ζευγάρι είχε επενδύσει συναισθηματικά από την πρώτη στιγμή, περνώντας πολύ γρήγορα στο στάδιο της συγκατοίκησης ενώ όπως έχει δηλώσει η τραγουδίστρια στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της πίστεψε για πρώτη φορά στο "για πάντα".

Τώρα πια βαδίζοντας ο ένας απέναντι στον άλλον, προσπαθούν να "ξεγελάσουν" τη σκέψη τους σε καινούρια μονοπάτια και πηγαδάκια με φίλους. Παράλληλα, έχουν να αντιμετωπίσουν έναν κυκεώνα φημών που θέλουν εκείνον να νυχτοπερπατά και να μη ρίχνει μόνο ματιές σε αιθέριες υπάρξεις που τον προσεγγίζουν…

"Κάθε χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, ειδικά όταν έχεις δώσει όλη σου την καρδιά. Έπαψα να είμαι ευτυχισμένη, ίσως είναι η καλύτερη λύση αυτό το 'αντίο'…", είπε η τραγουδίστρια σε φίλες και διαβάσαμε στο youweekly.gr.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Ελένη έριξε μια γρήγορη βουτιά στα νότια προάστια, την ίδια στιγμή που ο πρώην σύντροφός της σε άλλο mood απολάμβανε περιχαρής το πρώτο εργένικο σαββατοκύριακο με φίλους στη Σκιάθο.

Tags Ελένη Χατζίδου, Άρης Σοϊλέδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1232 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4605 s // Total time: 3.5837 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X