Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Μαζί στην Κύπρο να ανταλλάζουν αγκαλιές και καυτά φιλιά!


Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Μαζί στην Κύπρο να ανταλλάζουν αγκαλιές και καυτά φιλιά!

Δείτε φωτογραφίες…

Στο νησί μας για μια σειρά από συναυλίες, στο πλαίσιο της εκστρατείας "Χαμογέλασε", βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος στις εμφανίσεις του στη Σχολή Τυφλών στη Λευκωσία ένιωσε για άλλη μια φορά τη μεγάλη αγάπη της Κύπρου. Τον Έλληνα τραγουδιστή συνόδευσε στο νησί μας και η σύντροφός του, Υβόννη Μπόσνιακ, ώστε να απολαύσουν εδώ μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Αντώνης Ρέμος μιλάει για την προσωπική του ζωή και κάνει αποκαλύψεις για τον γάμο του με την Υβόννη Μπόσνιακ!

Ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ!" απαθανάτισε το ζευγάρι σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λευκωσίας να ανταλλάζουν αγκαλιές και τρυφερά φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Οι δυο τους γευμάτισαν το μεσημέρι της Τρίτης, 13 Ιουνίου, με τον τραγουδιστή να μην ενοχλείται καθόλου από τους θαμώνες, οι οποίοι διέκοπταν το γεύμα τους για αναμνηστικές φωτογραφίες. Στην κάθε εμφάνισή του στο νησί μας συνοδευόταν από ακόμα έναν γκεστ καλλιτέχνη και έτσι εκείνο το μεσημέρι ο φακός μας απαθανάτισε και τη Νατάσα Θεοδωρίδου που κάθισε λίγο αργότερα στην παρέα τους.

Tags αντωνης ρεμος, υβοννη μποσνιακ, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5664 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2871 s // Total time: 2.8535 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X