Στέλιος Χανταμπάκης: Το περιστατικό που δεν γνωρίζαμε μετά την αποχώρησή του! [βίντεο]


Στέλιος Χανταμπάκης: Το περιστατικό που δεν γνωρίζαμε μετά την αποχώρησή του! [βίντεο]

Οι απειλές στην παραγωγή του \"Survivor\"

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες από το “Survivor” και υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του παιχνιδιού επιβίωσης, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 15 Ιουνίου, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης της ομάδας των “Διασήμων”, αποκάλυψε ένα άγνωστο, μέχρι στιγμής, παρασκήνιο που συνέβη το βράδυ της αποχώρησής του, λέγοντας: “Βγαίνω έξω και μάλιστα συνάντησα τον Πάνο Αργιανίδη και μου κάνει νόημα από μακριά. “Χαμός!” μου λέει “βγαίνει η γυναίκα σου…”, ενώ πρόσθεσε πως ζήτησε από την παραγωγή να του δώσουν το τηλέφωνο προκειμένου να μιλήσει μαζί της.

Διαβάστε επίσης: Ναι το είπε: Στέλιος Χανταμπάκης: "Θέλω να κερδίσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος"

“Και το κινητό θα το έπαιρνα αφού παιζόταν το επεισόδιο. με το που μου είπε αυτό, ζήτησα να δω το βίντεο γιατί βγήκε η γυναίκα μου. Γιατί η γυναίκα μου είναι ένα πάρα πολύ μετρημένο παιδί και λέω για να βγει να μιλήσει, κι ότι γίνεται χαμός, ή "την απειλούνε" μου είπε, κάτι τέτοιο και λέω φέρτε μου να δω τώρα τι είπε η γυναίκα μου. Τώρα! Γιατί θα βρω… θα κλέψω κινητό. Θέλω ή το τηλέφωνο μου ή να μου βάλετε να δω τι είπε η γυναίκα μου. Το είδα. Μετά περίμενα να περάσει η μέρα να παιχτεί το επεισόδιο όπως ήταν οι κανόνες του παιχνιδιού και  πήρα το κινητό μου.

Διαβάστε επίσης: Δεν πάει το μυαλό σας! Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκάλυψε ποιο "μυστικό" της Ειρήνης Παπαδοπούλου πρόδωσε!

Ήξερα τι έχω κάνει στα παιδιά. Και τις προθέσεις μου. Πήρε πάρα πολύ μεγάλη διάσταση όλο αυτό το πράγμα. Πολύ λάθος κατεύθυνση. Τόσο λάθος που νομίζω ότι και τα παιδιά τα ίδια που έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση θα απορήσουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Δείτε το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το youweekly.gr:

 

Tags Στέλιος Χανταμπάκης, showbiz κύπρος, gossip, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7140 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2640 s // Total time: 2.9780 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X