16 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2017

Ο Ηλίας Αβαντήρας είναι ο κούκλος κρεοπώλης και μοντέλο που μόλις έβγαλε τραγούδι

shareit!

Έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπική ιστορία, εκτός από την ομορφιά του. Τώρα δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στη μουσική.

Πασαρέλες σε Νέα Υόρκη, Μιλάνο και Παρίσι, φωτογραφίσεις σε κορυφαία περιοδικά μόδας (Vogue, L’Officiel Homme), συνεργασίες με μεγάλους οίκους όπως Αrmani και Dsquared για τις καμπάνιες τους (ο ίδιος ήταν το πρόσωπο εταιρίας εσωρούχων στην Σκανδιναβία, αλλά και στα Κανάρια Νησιά για την καμπάνια του ισπανικού εμπορικού κέντρου «El Corte Inglés»).

O Ηλίας έχει τελειώσει την Σχολή Κρεοπωλών της Αθήνας και κράτησε το τιμόνι του κρεοπωλείου της οικογένειάς του στο Νέο Ηράκλειο. Mια δουλειά στην οποία αφοσιώθηκε με μεράκι και έμαθε από πολύ μικρός «πώς βγαίνουν τα λεφτά».

Σε συνέντευξή του το 2015 είχε δηλώσει: «Στη δουλειά του μοντέλου με γοητεύουν τα ταξίδια και οι εμπειρίες που αποκτώ κάθε φορά. Τα ταξίδια και οι εμπειρίες που αποκτώ κάθε φορά. Επίσης, οι μεταμορφώσεις, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε καμπάνιας. Στην ουσία, χρειάζεται να γίνεις και λίγο ηθοποιός (...) Έχω ακούσει πολλά, όμως οι καλοί μου φίλοι δε μ' έχουν ανταγωνιστεί ποτέ. Ίσα ίσα, με στηρίζουν».

Η επιτυχία του στο χώρο του μόντελινγκ θα μπορούσε να μην τον αφήσει να είναι προσγειωμένος. Ομως, ο ίδιος δηλώνει ανεπηρέαστος από την αναγνώριση και την καταξίωση.

O Hλίας Αβαντήρας έβγαλε το πρώτο του single -το οποίο μάλιστα οπτικοποιήθηκε- με τίτλο «Θέλω Πολλά» σε μουσική των Mark F. Angelo & Kirkby και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου. Ο Ηλίας Αβαντήρας φαίνεται ότι δεν θέλει να επαναπαυτεί και γι’αυτό δοκιμάζει συνεχώς τις δυνάμεις του.

 

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com