Social House: Δοκιμάσαμε το νέο μένου δια χειρός Περικλή Ρουσουνίδη


Social House: Δοκιμάσαμε το νέο μένου δια χειρός Περικλή Ρουσουνίδη

Mε διεθνή χαρακτήρα και έμφαση στην ασιατική κουζίνα

Βρεθήκαμε στο απόλυτα ατμοσφαιρικό Social House και δοκιμάσαμε το νέο μενού δια χειρός Περικλή Ρουσουνίδη και τα δημιουργικά cocktails των πρωτοπόρων baristas.

Στο πλευρό σου θα έχεις καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τον επώνυμο sommelier Σωκράτη Κουτσάκο, ο οποίος θα σου προτείνει ένα ποτηράκι Riesling, Sauvignon Blanc ή ένα καμπανίτη, για να συνοδεύσεις την εμπλουτισμένη με dressing σύκων, σαλάτα με κατσικίσιο τυρί ή την ομόλογή της με ταμπούλι κουνουπιδιού και βασιλικό κάβουρα Αλάσκας, ενυδατωμένο με yuzu.

Οι τυρολάτρεις θα στείλουν τα εύσημά τους στον chef για το κλεισμένο σε κρούστα, τυρί brie, που καπελώνεται με μαρμελάδα ντοματών San Marzano, ενώ οι έχοντες πάθος με τα tartar, δεν έχουν παρά να συνηγορήσουν στο ταρτάρ από τόνο Bluefin, απογειωμένο με ελαφριά κρέμα από wasabi.

H μουσική, το καλό κρασί και το εξαίρετο σερβίς από το duo των ιδιοκτητών, τον Φιλόκυπρο Ρουσουνίδη και τον Φιλόκυπρο Πολυκάρπου, δε θα αφήσουν κανένα από το τραπέζι σου να παραπονεθεί. Τα εύγε στο σεφ φυσικά θα τα στείλεις και όταν φτάσει κοντά σου το ριζότο με μαύρη τρούφα, το ψημένο στον ατμό κινέζικο ψωμί (steamed chinese bun για Vickers) με κοτόπουλο τεριγιάκι και lychees ή η μοιρασιάρικη πιτσέτα με φέτα και mango chutney.

Εμείς λατρέψαμε την πίτσα από μοτσαρέλα και mango chutney, το χοιρινό και φυσικά το καλαμαράκι στη σχάρα που ήταν όλα γευστικότατα!  

Οι γλυκοαλχημικές σου προσδοκίες θα εκπληρωθούν στον έπακρον εφόσον ο κορυφαίος patissier Περικλής θα φροντίσει να γλυκάνει τον ουρανίσκο, μα και τη διάθεσή σου με το a la minute φτιαγμένο του μιλφέιγ ή με το chocolate caramel delight. 

Tags SOCIAL HOUSE, food news, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΡΟΥΣΟΥΝΙΔΗΣ, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3856 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4046 s // Total time: 2.7902 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X