Τα tips της Blake Lively για αψεγάδιαστη σιλουέτα!


Τα tips της Blake Lively για αψεγάδιαστη σιλουέτα!

Μάθετε τα μυστικά της

Η 29χρονη ηθοποιός και μητέρα δυο παιδιών θεωρείται σταθερό πρότυπο στυλ και ομορφιάς, ακολουθώντας μικρά αλλά πολύτιμα καθημερινά βήματα.

H Blake Lively  έγινε διάσημη στα 19 της μέσα από τη σειρά Gossip Girl. Σήμερα αποτελεί ισχυρή παρουσία στο Hollywood και είναι παντρεμένη με τον Καναδό συνάδελφό Ryan Reynolds, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη 2,5 ετών Τζέιμς και την 7 μηνών Ινές, ενώ η εικόνα της θεωρείται ιδανική. Πώς καταφέρνει η Αμερικανίδα ηθοποιός και είναι σε άψογη φόρμα, έχοντας φέρει στον κόσμο μέσα σε δύο χρόνια δύο παιδιά; Με σκληρή δουλειά, θετική διάθεση και την πολύτιμη βοήθεια του προσωπικού της γυμναστή Ντον Σαλαντίνο, με τον οποίο τη συνδέει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Είναι πειθαρχημένη όσον αφορά τη γυμναστική της

Πέντε με έξι φορές την εβδομάδα γυμνάζεται 35 - 75 λεπτά. Η προπόνησή της περιλαμβάνει ασκήσεις με κύλινδρο ισορροπίας, ισομετρικές, πηδηματάκια και αρκετούς κοιλιακούς. Ακόμη και όταν δεν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο ή ταξιδεύει, καταφέρνει –τουλάχιστον 10 λεπτά–  να γυμνάζεται στο ελλειπτικό μηχάνημα και έτσι ο μεταβολισμός της παίρνει "φωτιά".

Ακολουθεί τον κανόνα 80-20

Αυτό σημαίνει ότι στο 80% της εβδομάδας είναι πάρα πολύ σταθερή στο πρόγραμμά της, ενώ στο υπόλοιπο 20% επιτρέπει στον εαυτό της να κάνει λίγα λαθάκια και να περνάει πιο χαλαρά. "Η Μπλέικ μπορεί να μην πίνει αλκοόλ, αλλά έχει αδυναμία στην πίτσα και τα ζυμαρικά, οπότε αφήνει λίγο χώρο για να μπορεί να τα απολαύσει χωρίς ενοχές" λέει ο personal trainer της.

Δεν μετράει ποτέ θερμίδες

Για να κάψει θερμίδες κανείς, ο μόνος τρόπος είναι να τρώει ισορροπημένα, χωρίς να λιμοκτονεί. Αυτό ακριβώς κάνει η Μπλέικ Λάιβλι. Μάλιστα, όπως τονίζει ο Ντον Σαλαντίνο, "δεν είναι σωστό και αποτελεσματικό να μειώνεις δραστικά τις θερμίδες που λαμβάνεις καθημερινά, και αυτός είναι ο λόγος που αρκετοί αποτυγχάνουν στην προσπάθειά τους να φτάσουν στον επιθυμητό τους στόχο".

Δεν αγχώνεται

Ακόμη και όταν συνειδητοποίησε ότι είχε πάρει αρκετά κιλά στην πρώτη της εγκυμοσύνη, η Μπλέικ Λάιβλι δεν απογοητεύτηκε. Δεν σταμάτησε ποτέ να είναι θετική και υπομονετική, γνωρίζοντας ότι όλα μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Η καθημερινότητά της περιλάμβανε τη φροντίδα των μωρών της, την άσκηση και την υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή. Έτσι κατάφερε να επανακτήσει την κομψή σιλουέτα της.

Μαγειρεύει τα περισσότερα από τα γεύματά της

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι εξαιρετική μαγείρισσα. Έτσι ελέγχει την ποσότητα αλλά και την ποιότητα όσων τρώει (οργανικές τροφές από υπαίθριες αγορές). Τα αγαπημένα της γεύματα περιλαμβάνουν πρωτεΐνη με λαχανικά, άφθονα φρούτα, ενώ λατρεύει το αβοκάντο, το λάδι καρύδας και τη γλυκοπατάτα.

Πηγή: Περιοδικό "ΟΚ!"
 

Tags Blake Lively, Διατροφή, Σώμα, σιλουέτα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1984 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3748 s // Total time: 3.5731 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X