Tropical Escape Color Collection: H νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Elizabeth Arden


Tropical Escape Color Collection: H νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Elizabeth Arden

Προϊόντα που ενισχύουν τη λάμψη του δέρματος

Αγκαλιάστε το καλοκαίρι με τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Elizabeth Arden που ενισχύει τη λάμψη του δέρματος. Εμπνευσμένη από τις λαμπερές και φωτεινές αποχρώσεις των εξωτικών προορισμών, η νέα συλλογή σας δίνει την ακτινοβολία και τη λάμψη του τροπικού μαυρίσματος καλοκαιρινών διακοπών στο σπίτι σας.

Τέσσερεις τέλεια συνδυασμένοι χρωματικοί τόνοι στη παλέτα της FourEver Bronze Bronzing Powder σμιλεύουν, τονίζουν, σχηματίζουν και δίνουν εκπληκτική λάμψη στο πρόσωπο ενώ, οι τέσσερεις διαφορετικές χρωματικές επιλογές Sheer Kiss Lip Oil που παρέχουν αντι-γηραντικά και αντι-οξιδωτικά οφέλη, μαλακώνουν και ενυδατώνουν τα χείλη, αφήνοντας τα πιο γεμάτα και έτοιμα για φίλημα.

FourEver Bronze Bronzing Powder
Τονίστε, σμιλέψτε, σχηματίστε το περίγραμμα και δώστε εκπληκτική λάμψη στο πρόσωπο σας με τη νέα FourEver Bronze Bronzing Powder που περιέχει τέσσερεις χρωματικούς τόνους σε μία υπέροχη παλέτα. Ο κάθε χρωματικός τόνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του ή σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους τόνους, για να πετύχετε την ιδανική, καλοκαιρινή, bronzé απόχρωση που επιθυμείτε. Ενυδατώνει και λειαίνει το ξηρό δέρμα, ενώ απορροφά το περίσσευμα λιπαρότητας για ένα matte τελείωμα. 

Χρησιμοποιείστε το highlighter για να φωτίσετε και να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας, το contour για να σμιλέψετε το περίγραμμα του προσώπου σας και να δώσετε βάθος, το bronzer για να πετύχετε μια φυσική, χρυσή λάμψη, και το blush για μία τέλεια, τελευταία πινελιά από χρώμα.

Διατίθεται σε 2 χρωματισμούς συνδυασμούς:


FourEver Bronze Bronzing Powder, Medium

FourEver Bronze Bronzing Powder, Deep

Sheer Kiss Lip Oil
Η τέλεια έκρηξη αισθησιακών και μοντέρνων χρωμάτων. Τα Sheer Kiss Lip Oil συνδυάζουν τα ενυδατικά πλεονεκτήματα αιθέριων ελαίων που ενυδατώνουν και μαλακώνουν τα χείλη, μαζί με αντι-οξιδωτικά συστατικά που προστατεύουν τα χείλη από τους κινδύνους του περιβάλλοντος, και αντι-γηραντικά συστατικά που υποστηρίζουν τα επίπεδα του φυσικού κολλαγόνου των χειλιών, αφήνοντας τα χείλη πιο υγιή και πιο γεμάτα.

Διατίθενται σε 4 αποχρώσεις:


Sheer Kiss Lip Oil, Coral Caress


Sheer Kiss Lip Oil, Rejuvenate Red


Sheer Kiss Lip Oil, Pampering Pink


Sheer Kiss Lip Oil, Heavenly Rose

Tags Elizabeth Arden, Sheer Kiss Lip Oil, FourEver Bronze Bronzing Powder, Μακιγιαζ, Ομορφια, beauty, makeup, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0906 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4285 s // Total time: 2.5191 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X