Αύριο είναι μια καινούρια μέρα


Αύριο είναι μια καινούρια μέρα

Της Lori Nelson Spielman

Μερικές φορές τα πιο γλυκά δώρα της ζωής βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη και γιαυτό πρέπει να απολαμβάνουμε τη ζωή μας μέχρι το μεδούλι κάτι που δεν παύει ποτέ να μας υπενθυμίζει η Lori Nelson με αυτό το βιβλίο

Κρατώντας το βιβλίο αυτό για πρώτη φορά είχα στο μυαλό μου ένα από τα ίδια. Ένα ακόμη light ανάγνωσμα όπως πολλά αυτής της θεματολογίαs.
Από τις πρώτες σελίδες κατάλαβα πόσο έξω έπεσα. Η πιο ευχάριστη διασκεδαστική αναγνωστική έκπληξη εδώ και καιρό και συνάμα διδακτικό δίνοντας σου τόσα  μηνύματα που στο τέλος σε κάνει να σκέφτεσαι για τα δικά σου όνειρα τους δικούς σου στόχους.

Η Μπρέτ φαίνεται να τα έχει όλα μέχρι τη στιγμή που πεθαίνει η πολυαγαπημένη της μητέρα. Συντετριμμένη από την θλίψη για την τόσο μεγάλη απώλεια έχει να αντιμετωπίσει και το ακατόρθωτο  για την μέχρι στιγμή όρο που της έχει θέσει η μητέρα της προκειμένου να πάρει την κληρονομιά . Θα πρέπει να εκπληρώσει τη λίστα με τους στόχους που είχε γράψει όταν ήταν ένα αφελές δεκατετράχρονο κορίτσι που δεν έχουν καμιά σχέση με τις φιλοδοξίες των τριάντα τεσσάρων της χρόνων.  Όλα φαντάζουν από ακατόρθωτα μέχρι αδύνατα. Δηλαδή πόσο εύκολο είναι να συμφιλιωθείς με το νεκρό σου πατέρα; Πως γίνεσαι μια πετυχημένη δασκάλα όταν μέχρι τώρα το μόνο που κάνεις είναι να είσαι ένα πετυχημένη πλουσιοκόριτσο ή ακόμα να αποκτήσεις μωρά από την στιγμή που ο δήθεν μεγάλος έρωτας της ζωής σου ούτε να ακούσει τη λέξη μωρό δεν θέλει. Θα της πάρει πολλή καιρό για να καταλάβει τι πραγματικά σκεφτόταν η μητέρα της όταν έγραφε τη διαθήκη.

Αλήθεια πόσα όνειρα παρατήσαμε πόσα θέλω δεν είπαμε και τα αφήσαμε να τα πάρει το ποτάμι. Που είναι ο πραγματικός μας παιδικός αγνός εαυτός? Στην πορεία χαθήκαν τα πάντα αλλά εδώ μας θυμίζει πως ποτέ δεν είναι αργά να διεκδικήσουμε πίσω τη αληθινή ζωή μας τα δικά μας όνειρα. ’Ετσι ακριβώς και η Μπρετ. Πήρε πίσω τη ζωή που δικαιωματικά της ανήκει. Γιατί της αξίζει όπως και του κάθε ενός. Γιατί πολλές φορές πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια μας για να ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε και τι μπορούμε να καταφέρουμε στη ζωή μας.

Tags αυριο ειναι μισ καινουργια μερα, εκδοσεις διοπτρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1295 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4056 s // Total time: 3.5352 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X