The Olympic Fashion Show and All that Jazz!


The Olympic Fashion Show and All that Jazz!

Tην Τετάρτη, 14 Ιουνίου στο Olympic Residence

Ξεχωριστή βραδιά επίδειξης μόδας των καταστημάτων του Olympic Piazza με εντυπωσιακό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την μαγευτική φωνή της Θωμαής Απέργη και χορογραφίες σε ρυθμούς jazz θα χαρίσει το Olympic Residence την Τετάρτη 14 Ιουνίου στον πολυτελή χώρο του!

Πρόκειται για μια πρωτότυπη μοναδική επίδειξη μόδας με τίτλο All that Jazz η οποία παράλληλα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού μέρος των εσόδων θα δοθούν στο ίδρυμα "Χέρι με χέρι" σκοπός του οποίου είναι η οικονομική στήριξη ανήλικων παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η βραδιά θα αρχίσει με ένα cocktail στην πλατεία του Olympic Piazza στις 8.00μ.μ., από το εστιατόριο Como Osteria, ενώ στη συνέχεια οι παρουσιαστές της εκδήλωσης Τάσος Τρύφωνος και Έλενα Πιερίδου θα ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους στις κομψές, πολυτελή πρωτοποριακές συλλογές εκλεπτυσμένων οίκων μόδας των boutique: Tiffany, Planete, Parasuerte & Avanti Furs με την παρουσία επίσης των καταστημάτων 3FGallery, Nespresso, Dinnes, Chopard Switzerland watches & Golden Gallery by Karapatays. 

Την πλήρη καλλιτεχνική επιμέλεια έχει το Evi’s school of dance ενώ συνδιοργανώτρια εταιρεία είναι η CMRC Cypronetwork Ltd. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Οικονομικών κο Χάρη Γεωργιάδη.

The Olympic Fashion show το οποίο διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά, έχει καταστεί πλέον θεσμός στα καλλιτεχνικά δρώμενα του νησιού δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της μόδας να απολαύσουν μοναδικές δημιουργίες μέσα από ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, συμβάλλοντας παράλληλα σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Χορηγοί: BMW, Exclusive by Andreotti / Υποστηρικτές: Danos, Kronenbourg, Cyta, STtaroil, Themeliotechniki / Χορηγοί Επικοινωνίας: Madame Figaro, ilovestyle.com / Επίσημος αερομεταφορέας: Cobalt.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Olympic Residence / Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25247003.

Tags Olympic Residence, fashion show, go out, διασκεδαση, επίδειξη μόδας, μόδα, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1586 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3956 s // Total time: 2.5542 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X