Που είδαμε ξανά το νυφικό που επέλεξε για το γαμήλιο party η Χριστιάνα Αριστοτέλους


Που είδαμε ξανά το νυφικό που επέλεξε για το γαμήλιο party η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Τι λέει για τη δημιουργία η σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου

Πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ εμφανίστηκε στο γαμήλιο party η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία επέλεξε ένα διαφορετικό νυφικό από αυτό που την απολαύσαμε στην εκκλησία. Επρόκειτο για μία boho chic δημιουργία με layers από δαντέλα που έδινε σε όλη την εμφάνιση μια πολύ ρομαντική νότα.

Το νυφικό είχε την υπογραφή της Έφης Παπαϊωάννου η οποία σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας δήλωσε: "Αγάπησε τη συγκεκριμένη δημιουργία από την πρώτη στιγμή που την είδε στο ατελιέ και δεν δυσκολεύτηκε να την επιλέξει ανάμεσα σε άλλες χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε δεύτερη συζήτηση. Η Χριστιάνα είναι ένα πλάσμα πολύ θετικό, χαρούμενο και την αγαπώ ιδιαίτερα. Την έχω μέσα στην καρδιά μου. Την ευχαριστώ που επέλεξε δημιουργία μου την πιο ξεχωριστή μέρα για εκείνη”. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη δημιουργία επέλεξε και η ίδια η σχεδιάστρια σε μία από τις σπάνιες φωτογραφήσεις της, για το εξώφυλλο της "Madame Figaro" Απριλίου, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι. 

Η κεντρική φωτογραφία είναι από το Studio Karamanos (Loukas Karamanos & Antonis Ioannides - FILMING BRAND & PHOTOGRAPHERS). 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Γαμος, γιώργος εφραίμ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6650 s (230 Queries.) // Parse time: 1.2258 s // Total time: 3.8907 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X