Απίστευτο: Συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου


Απίστευτο: Συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε τι έκανε και γιατί το χαρακτηρίζουν στις ελληνικές εκπομπές κατινιά

Θέμα στις ελληνικές εκπομπές έγινε το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη για το ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι η παρουσιάστρια σκέφτεται να αγοράσει το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου. "Έχει γίνει ΤΟ ξεκατίνιασμα στη showbiz! Βγήκε η Μενεγάκη, με το φρύδι στη ρίζα, έξαλλη, δεν την έχω ξαναδεί έτσι! Έκανε unfollow την Κατερίνα! Μαύρες πλερέζες η Κατερίνα!" σχολίασαν οι συνεργάτες της εκπομπής. "Εμένα με ακολουθεί; Γιατί, δεν το καταλαβαίνω! Εγώ ακολουθώ Μενεγάκη!" είπε η Φαίη χαριτολογώντας και αμέσως μετά πήρε σοβαρά δημοσίως θέση υπέρ της ωραίας Ελένης!

 "Κι εγώ αν φέρω ένα θέμα στην Ελεάνα, θα μου πει οκ! Είναι κατινιά το unfollow, δεν το κάνεις αν είσαι η Μενεγάκη! Αν την είχε κατηγορήσει στην εκπομπή, να πω οκ, αλλά τώρα…Σιγά πια και με το ρεπορτάζ, οκ, δεν πέθανε και κανείς! Ο Μαρίνος μπορεί να είναι λάθος, αλλά όλοι κάνουμε λάθη!" είπε η Σάσα Σταμάτη.

Όπως καταλαβαίνουμε η Ελένη Μενεγάκη μετά από αυτό το γεγονός η Ελένη Μενεγάκη, έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου από το instagram γεγονός που το επιβεβαιώσε και η ίδια η Κατερίνα με το Θέμη Μάλλη να σχολιάζει επίσης ότι είναι κατινιά αυτή η πράξη της Μενεγάκη.  

Tags φαιη σκορδα, ελενη μενεγακη, κατερινα καινουργιου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4493 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3886 s // Total time: 2.8380 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X