Αλεξία Αναστασίου: Η ατάκα για την προσωπική της ζωή που θα συζητηθεί!


Αλεξία Αναστασίου: Η ατάκα για την προσωπική της ζωή που θα συζητηθεί!

Η συνέντευξη που παραχώρησε και μιλάει για όλα και για όλους!

Την ηρεμία βρήκε η Αλεξία Αναστασίου με τη μετακόμισή της στην πρωινή ζώνη. Αυτό, άλλωστε, ήταν το πρώτο πράγμα, που τη ρώτησα μετά από καιρό, που είχε να βρεθούμε. Χαμογελαστή, χωρίς να μασάει τα λόγια της, άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό "ΟΚ!" και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, κάνοντας τον δικό της απολογισμό για την τηλεοπτική σεζόν που διένυσε, κρίνοντας, παράλληλα, αυστηρά τον εαυτό της. Χωρίς περιστροφές μιλάει για το ημικρατικό κανάλι, που δεν πίστεψε τις δυνατότητές της, και αποκαλύπτει ότι τα τελευταία πέντε χρόνια δεν είχε καμιά ερωτική σχέση.

H χρονιά τελειώνει σε μερικές εβδομάδες. Τι σου αφήνει πίσω;
Θα την χαρακτήριζα δημιουργική και γενικά πολύ καλή. Πέραν από τις δυσκολίες πέρασα πολύ καλά στην τελική.

Τι κρατάς και τι πετάς από τη χρονιά, που μας πέρασε;
Δεν πετάω τίποτα, γιατί και από τα λάθη, που πιθανό να έκανα, έχω μάθει πάρα πολλά. Αυτή τη χρονιά έμαθα, όλα όσα δεν έμαθα στα τέσσερα χρόνια πορείας μου στην τηλεόραση.

Θα μπορούσε κάποιος να πει, πως είσαι μια παρουσιάστρια, που αδικήθηκες φέτος, αφού το κανάλι σε προσέλαβε για την απογευματινή ζώνη και εν μία νυκτί σε έστειλε στην πρωινή.
Θα μπορούσα να πω, πως είμαι σε εισαγωγικά αδικημένη. Αυτό, ίσως, μου βγήκε σε καλό, επειδή η αλλαγή έγινε τόσο γρήγορα και δε μου δόθηκε καθόλου χρόνος. Σε μια οποιαδήποτε εκπομπή να δίνεις δύο μήνες διορία, δεν είναι αρκετό για να βγάλεις άκρη. Άρα κάθε εμπόδιο για καλό.

Πώς σου το ανακοίνωσαν;
Να διευκρινίσω, πως με ρώτησαν, και δεν μου είπαν "Αλεξία βγαίνεις από το απογευματινό". Θα μπορούσα να πω όχι, γιατί με έφεραν στο κανάλι για μία απογευματινή εκπομπή. Άφησα το ΡΙΚ μετά από 20 χρόνια πορείας, για να κάνω απογευματινή εκπομπή. Μόλις, όμως, με ρώτησαν, επειδή γνώριζα τη θεματολογία της πρωινής εκπομπής, χωρίς δεύτερη σκέψη, είπα πως μου ταίριαζε περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Αγνώριστη! Η Αλεξία Αναστασία με νέο look στα μαλλιά

Ουσιαστικά, πήγες σε ένα κανάλι, όπου σου φόρεσαν, στην κυριολεξία, την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους. Σου το είπαν αυτό από την αρχή;
Όχι! Όταν συζητήσαμε αρχικά για τη συγκεκριμένη εκπομπή ήταν για να αλλαχτεί πάρα πολύ και να φορεθεί στα μέτρα μου και όχι εγώ σε εκείνην, αν και θα υπήρχε και το κομμάτι του lifestyle.

Και τι συνέβη στην πορεία και είδαμε μια διαφορετική εκπομπή;
Δεν ξέρω και δεν το συζήτησα ποτέ. Απλά κατέληξαν έτσι τα πράγματα. Ίσως ο κόσμος εκείνη την ώρα ζητάει μια καθαρά lifestyle εκπομπή και γι' αυτό οδηγήθηκα κι εγώ σε αυτό το concept.

Εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε μια lifestyle εκπομπή;
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε μια lifestyle εκπομπή. Νομίζω, ότι δεν θα το έκανα καλά.

Μετάνιωσες που έφυγες από το ΡΙΚ;
Αν με ρωτάς, αν μετάνιωσα, που έφυγα από το ΡΙΚ, θα σου πω όχι! Αν ρωτάς, αν μου λείπει η προηγούμενη μου εκπομπή, θα σου πω ναι! Βέβαια και θα την έκανα ξανά. Στο Megaone είναι στα μελλοντικά μας σχέδια να στήσουμε μια τέτοιου είδους εκπομπή.

Μέσα σε μερικές βδομάδες άλλαξε η ζωή σου. Καθημερινά δημοσιεύματα για το πρόσωπό σου, μπλέχτηκες σε κόντρες, σκληρές κριτικές και πολλά άλλα. Πώς το διαχειρίστηκες όλο αυτό; Το περίμενες;
Ναι, το περίμενα, όπως, βέβαια, περίμενα, ότι θα σταματήσει όλο αυτό, όταν πάω στην πρωινή εκπομπή. Αυτό είναι το παιχνίδι της συγκεκριμένης ώρας.

Σε απογοήτευσαν οι κακές κριτικές;
Όχι. Με ενδιαφέρει η κριτική των δικών μου ανθρώπων, όχι κατ' ανάγκη της οικογένειάς μου, αλλά κάποιων σημαντικών για μένα ανθρώπων, που θα μου μιλήσουν με ειλικρίνεια και για μένα μετράει η γνώμη τους. Με ενδιαφέρει περισσότερο αν οι κακές κριτικές ενοχλήσουν ή επηρεάσουν τα παιδιά μου. Τότε θα αντιδράσω.

Τα παιδιά σου βλέποντας την τεράστια δημοσιότητα, που πήρε ξαφνικά η μαμά τους, πως αντιδρούσαν;
Για το μεγάλο μου θα σου πω, που είναι 16 και έχει περισσότερη επαφή με τέτοιου είδους κουτσομπολιά. Με στήριζε με τον δικό του τρόπο. "Θα τα καταφέρεις μαμά", "Πιστεύουμε σε σένα", αυτά μου έλεγε. Mε έβλεπε κι εμένα, που δεν με άγγιζαν όλα αυτά, οπόταν δεν αντιδρούσε. Το μόνο, που μου είπε και δεν θα το ξεχάσω ποτέ, όταν ήταν να αποφασίσω αν θα ήταν σωστό να μετακομίσω στο Megaone, γιατί ήταν μια απόφαση οικογενειακή με τα παιδιά μου, ήταν "Εγώ είμαι μαζί σου μαμά, φτάνει να μην αλλάξεις ποτέ" εννοώντας να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Είχε κι ένα βλέμμα, που καταλάβαινα πόσο πολύ το εννοούσε.

Πήγες ποτέ στο σπίτι στενοχωρημένη για κάποιο κακό σχόλιο;
Όχι. Ουδέποτε πήγα σπίτι και να είμαι στενοχωρημένη. Έχω την τύχη να μένω Λάρνακα (γέλια). Από την Λευκωσία μέχρι την Λάρνακα καταφέρνω να αφήσω τα επαγγελματικά μου στο κανάλι.

Μετακομίζοντας στο πρωινό βρήκες την ηρεμία σου;
Το πρωινό και η συνεργασία με τον Μιχάλη Σοφοκλέους και με όλη την ομάδα, που είναι μικρή, είναι πολύ καλή. Θεωρώ, πως η θεματολογία είναι πιο κοντά στο άτομό μου. Είπα μέσα μου, πως ο μόνος λόγος για να ασχοληθούν μαζί μου, είναι αν δεν κάνω καλά τη δουλειά μου.

Αν σου γινόταν η πρόταση, θα έκανες ξανά το απογευματινό;
Με τίποτα. Από την στιγμή που δεν είσαι γνώστης κάποιων πραγμάτων, δεν μπορείς να φέρεις ούτε γνώμη. Η φετινή σεζόν μου έμαθε πάρα πολλά και ιδιαίτερα για μια live εκπομπή. Μην ξεχνάς, εκείνη, που έκανα, περνούσε από ένα σωρό μοντάζ, ενώ στο Megaone έπρεπε να μάθω καινούρια πράγματα, για παράδειγμα πώς να κάνω μια συνέντευξη. Εγώ δεν έκανα κάποια συνέντευξη στην ζωή μου και πολλά άλλα πράγματα.

Ήταν τελικά σωστή επιλογή η μετακόμιση σου;
Να σου πω την αλήθεια. Η Αλεξία τόσα χρόνια στο ΡΙΚ, με 20 χρόνια ραδιόφωνο, κάποιοι θεωρούσαν, πως μόνο αυτό ξέρει και μόνο αυτό μπορεί να κάνει. Όταν βγήκε λόγω κρίσης το "Χωρίς Αποσκευές" και αναγκάστηκαν να προσλάβουν άτομο από μέσα και όχι από το εξωτερικό βγήκαν και είπαν πως η Αλεξία μόνο τέτοιου είδους εκπομπές μπορεί να κάνει. Για μένα όλο αυτό ήταν ένα στοίχημα, πως θα μπορούσα να κάνω και κάτι παραπάνω. Όταν κάποιος αγαπήσει κάτι μπορεί να το κάνει καλά.

Γιατί δεν πίστευαν σε σένα στο ΡΙΚ;
Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό. Γενικά, συμβαίνει πολλές φορές σε ένα εργασιακό περιβάλλον, να μην πιστεύουν στους υπαλλήλους τους.

Θεωρείς πώς ταιριάζει καλύτερα στην Κωνσταντίνα η απογευματινή ζώνη παρά η πρωινή;
Θεωρώ, πως είναι το στοιχείο της το απογευματινό. Δεν θέλω να κρίνω, πως έκανε το πρωινό, γιατί δεν το έβλεπα.

Διαβάστε επίση: Πασίγνωστος Κύπριος αποκοιμήθηκε και έστησε την Αλεξία Αναστασίου που τον περίμενε on air για συνέντευξη!

Έχεις δει το φετινό "Χωρίς Αποσκευές"; Πώς κρίνεις την επιλογή του καναλιού να προσλάβουν κάποιο Έλληνα παρουσιαστή;
Όχι δεν το έχω δει. Όσο για τον παρουσιαστή θα σου πω ότι στην Κύπρο έχουμε απίστευτα ταλαντούχα άτομα, που θα μπορούσαν να κάνουν τέλεια την εκπομπή, χωρίς, βέβαια, να μπορώ να κρίνω τον Σάββα Πούμπουρα, εφόσον δεν έχω δει την εκπομπή.

Φέτος οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πολύ απαιτητικές. Πώς τις συνδυάζεις με το μεγάλωμα δύο παιδιών;
Τα προλαβαίνω όλα με προγραμματισμό και πάντα ήμουν καλή σε όλο αυτό. Το θετικό, επίσης, είναι ότι τα παιδιά μου, ηλικίας 16 και 10 ετών, κι ιδιαίτερα ο μεγάλος μπορεί να με βοηθήσει σε πολλά πράγματα. 

Πήρες ακόμα και την γνώμη των παιδιών σου για την επαγγελματική σου μετακόμιση; Τους ρωτάς για όλες σου τις αποφάσεις;
Εννοείται. Σε όλες μου τις αποφάσεις κάνω οικογενειακό συμβούλιο (γέλια). Με αυτό πέτυχα ένα πολύ μεγάλο δέσιμο με τα παιδιά μου.

Πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή;
Είμαι μόνη και έρημη σε αυτό τον κόσμο (γέλια).

Δεν έχεις ανάγκη από κάποιο άντρα στην ζωή σου;
Υπάρχει κάποιο άτομο, που να θέλει να είναι μόνο;

Πόσο καιρό είσαι μόνη σου;
Σχεδόν 5 χρόνια.

Δεν το πιστεύω! Πέντε ολόκληρα χρόνια χωρίς καμιά σχέση. Ούτε κάποια εφήμερη σχέση στην ζωή σου;
Εντελώς! Αλλά φταίω κι εγώ, επειδή μετά το χωρισμό με τον πατέρα των παιδιών μου, η μόνη μου έννοια και το μόνο μου ενδιαφέρον ήταν στα παιδιά να μην λείψει τίποτα και να μην νιώσουν άσχημα για το χωρισμό. Τον τελευταίο χρόνο έχω αρχίσει να δέχομαι το φλερτ.

Φλερτάρεις;
Μου αρέσει να με φλερτάρουν, αλλά για να μείνει ένας άντρας στην ζωή μου, πρέπει, σίγουρα, να αγαπήσει και τα παιδιά μου.

Θα πάρεις την άδεια τους πρώτα ή θα περιμένεις να σιγουρευτείς;
Δεν μπορώ να ξέρω, πως θα χειριστώ τη συγκεκριμένη κατάσταση. Αντιλαμβάνεσαι, έχουν περάσει πέντε χρόνια κι έχουμε ξεχάσει και κάποια βασικά πράγματα. Δεν πιστεύω να μπορούσα να το κρατήσω κρυφό, γιατί είμαι ένας άνθρωπος, που εκφράζεται αφάνταστα. Και να ήθελα δεν θα μπορούσα. Όμως, τα παιδιά μου δεν θα ήθελαν να μείνω μόνη, γιατί, όπως ξέρεις, υπάρχουν παιδιά, που θα ήθελαν κάτι τέτοιο.              
 

Tags αλεξια αναστασιου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3097 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3358 s // Total time: 2.6454 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X