Valentino Cruise collection 2018: To athleisure style στην πιο chic εκδοχή του


Valentino Cruise collection 2018: To athleisure style στην πιο chic εκδοχή του

O Pierpaolo Picciol άντλησε έμπνευση από τη δεκαετία του 70, από τη χιπ χοπ μουσική, από το street style της Νέας Υόρκης και δημιούργησε μια haute athleisure συλλογή για τον οίκο Valentino.

Συνδυάζοντας τους ρομαντικούς κώδικες που χαρακτηρίζουν τον οίκο Valentino μαζί με πιο σπορ στοιχεία παρουσίασε στην Νέα Υόρκη την πιο elegant εκδοχή του athleisure style. Δαντέλες, κεντήματα και prints που παλιά δεν είχαν θέση σε πιο αθλητικά ρούχα όπως track suits, τώρα κάνουν τα σπορ ρούχα της cruise collection του οίκου Valentino να μοιάζουν με  κομψές βραδινές δημιουργίες.

Printed και hooded φορέματα, track suits και jumpsuits σε άνετες γραμμές φορεμένα με κάλτσες και σανδάλια (συνδυασμός που είδαμε και στο fashion show του οίκου Prada) και σε μια έντονη χρωματιστή παλέτα του ροζ, του κίτρινου και του πράσινου κυριάρχησαν στο fashion show του οίκου Valentino

Ήταν η  πρώτη συλλογή που παρουσίασε μόνος του ο Pierpaolo Picciol , μετά την αποχώρηση της Maria’s Grazia Chiuri από τον οίκο Valentino, παρολ' αυτά  ο σχεδιαστής κατάφερε να παρουσιάσει μια άκρως ενδιαφέρουσα συλλογή αποσπώντας μάλιστα  αρκετά θετικές κριτικές. 

Tags μόδα, valentino


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7939 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2360 s // Total time: 3.0299 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X