Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποιος τον "ακύρωσε" δημόσια δηλώνοντας " Δεν του έγινε πότε η τηλεοπτική πρόταση που λέει ότι του έγινε"


Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποιος τον "ακύρωσε" δημόσια δηλώνοντας " Δεν του έγινε πότε η τηλεοπτική πρόταση που λέει ότι του έγινε"

Τον βάζει στη θέση του και πετάει καρφιά

Για το παιχνίδι επιβιώσης και αντοχής "Survivor" μίλησε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάκη Τανιμανίδη. Η ίδια, αποκάλυψε ότι τον γνώρισε τον Οκτώβρη τυχαία στις Κάννες και του έκανε την πρόταση εκεί αμέσως για το "Survivor". Αν και εκείνος στην αρχή ήταν πολύ διστακτικός στο να αναλάβει την παρουσίαση του εντούτοις στο τέλος έδωσε θετική απάντηση και όπως είπε πιστεύει πως ο Σάκης θα είναι ο παρουσιαστής και του επόμενου "Survivor". Η ίδια μίλησε και για αυτούς που είχαν δηλώσει ότι τους είχε γίνει πρόταση να το παρουσιάσουν και τους "αδειάζει"ξεκάθαρα λέγοντας: "Σε αυτό το σημείο, θέλω να τονίσω πως δεν έγινε ποτέ πρόταση παρουσίασης ούτε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά ούτε και στον Γιώργο Μαυρίδη". Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" με την Κατερίνα Καινούργιου από το youweekly.gr:

Διαβάστε επίσης: Λύθηκε το μυστήριο! Ο Πάνος Αργιαννίδης μίλησε για την προσωπική ζωή του φίλου του Βασάλου

Tags δημητρης αλεξανδρου, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1574 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3586 s // Total time: 2.5161 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X