Κιμονό: Το κομμάτι που αγαπάμε το καλοκαίρι


Κιμονό: Το κομμάτι που αγαπάμε το καλοκαίρι

Πως μπορείς να το φορέσεις

Sleeveless ή με μανίκια, με prints ή χωρίς το κιμονό είναι ένα από τα κομμάτια που λατρεύουμε να φοράμε το καλοκαίρι. Είναι άνετο, στιλάτο και το σημαντικότερο μπορεί να συνδυαστεί με ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών μας ρούχων. Μπορεί να φορεθεί μαζί με κοντά σορτς και μαγιό άλλα και πάνω από τα βραδινά φορέματα. Με λίγα λόγια δηλαδή το κιμονό μπορεί να δώσει μια bohemian νότα στις εμφανίσεις μας από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Την εμφάνιση του στον κόσμο της μόδας, με τη μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα την έκανε στην αρχικά στην Ιαπωνία τον 16ον αιώνα με την ονομασία ᾽kosode᾽. Με την πάροδο του χρόνου, κάπου στις αρχές του 19ου αιώνα περίπου ο δυτικός πολιτισμός ένταξε το κιμονό στο στυλ του. Και από τότε μέχρι και σήμερα το κιμονό χωρίς να αλλάζει ιδιαίτερα τη φόρμα του και τις γραμμές του υπάρχει στον κόσμο της μόδας.

Styling Tip: Για τις βραδινές σου εμφανίσεις επέλεξε κιμονό με διαφάνειές ή με περίτεχνα κεντήματα που θα χαρίσει έξτρα στυλ στο ντύσιμό σου. Ενώ για τα πρωϊνά σου outfits μπορείς να επενδύσεις σε ένα floral print κιμονό ή αν αγαπάς το μίνιμαλ στυλ σε ένα απλό μονόχρωμο.

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7039 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3099 s // Total time: 3.0138 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X