Η αποκάλυψη που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης για το γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα!


Η αποκάλυψη που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης για το γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα!

\"Η Χριστίνα αποφάσισε να…\"

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα τους τελευταίους μήνες ζουν τον έρωτά τους στον Άγιο Δομίνικο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του “Survivor”.

Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του, πολύ συχνά αναρτούν όμορφα στιγμιότυπα από τη διαμονή τους στη Δομινικανή Δημοκρατία και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι.

Ο Τανιμανίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του σε κυπριακό, εβδομαδιαίο περιοδικό, κλήθηκε να σχολιάσει την απόφασή του να παντρευτεί με την αγαπημένη του, λέγοντας: “Βασικά πρέπει να σου πω ότι εγώ δεν αποφάσισα τίποτα… Η Χριστίνα αποφάσισε να δεσμευτεί μαζί μου, όπως γίνεται πάντα με τις γυναίκες όταν μας επιλέγουν. Μη βλέπεις που εμείς οι άντρες, τα χαϊβάνια, έχουμε την ψευδαίσθηση ότι επιλέγουμε εμείς!”

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Δεν την είδατε πιο sexy!

Όσον αφορά για το πώς περνούν στον Άγιο Δομίνικο, είπε χαρακτηριστικά: “Είναι μια όμορφη περίοδος για μας, με μια ευχάριστη διαφορετικότητα εδώ, στην Καραϊβική, και το ζούμε στο maximum. Προσπαθούμε να ρουφήξουμε όσο περισσότερο μπορούμε από αυτήν την εμπειρία”.

Διαβάστε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης: Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Κατόπιν, για τον γάμο, αποκάλυψε: “Γάμος χωρίς ελληνικά τραγούδια, και σίγουρα χωρίς ποντιακούς χορούς, απλά δεν υφίσταται!

Tags σακης τανιμανίδης, χριστίνα μπομπά, Γαμος, survivor, αγιος δομινικος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0200 s // Total time: 0.0205 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X