Βόμβα! Η Μίνα Αρναούτη στην πρώτη της συνέντευξη μετά το τροχαίο


Βόμβα! Η Μίνα Αρναούτη στην πρώτη της συνέντευξη μετά το τροχαίο

Ποια η σχέση της με την Φρόσω Κυριάκου και τι αποκάλυψε για το μνήμα του τραγουδιστή

Αυτή την συνέντευξη την περιμέναμε πολύ καιρό και να που επιτέλους η Μίνα Αρναούτη σπάει τη σιωπή της και μιλά στο περιοδικό youweekly.gr και στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαλόπουλο.

Αποκάλυψε τι διεκδικεί δικαστικά, τη σχέση της με την Φρόσω Κυριάκου κι αν συζητούν για εκείνον κι αν έχουν πάει να ανάψουν ένα κερί στο μνήμα του.

Φορώντας μάλιστα μετά από περίπου δύο χρόνια ξανά μαγιό το πανέμορφο κορίτσι από τη Μυτιλήνη που συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη για πλήρη αποκατάσταση της υγείας της στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι τίποτα δεν χάνεται εάν δε θες να χαθεί. Το οφείλει άλλωστε στους φίλους εντός και εκτός Ελλάδας που παίρνουν θάρρος και δύναμη από την ιστορία της! 

Διαβάστε επίσης: Μίνα Αρναούτη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Παντελή Παντελίδη μετά το τροχαίο

Τι διεκδικείς εσύ πλέον δικαστικά;
Εγώ δεν ζητάω κάτι, Γιώργο. Εγώ ζητάω ό,τι δικαιούμαι από τον νόμο. Ο νόμος λέει ότι από τη στιγμή που η κοπέλα τραυματίστηκε πρέπει να αποζημιωθεί. Οι αποζημιώσεις γίνονται παντού. Δεν στρέφομαι εναντίον του Παντελή, στρέφομαι εναντίον όσων μιλούν εξ ονόματος του. Εγώ θα κινηθώ νομικά εναντίον της ασφαλιστικής και είναι στο χέρι τους αν θα στραφούν εναντίον της οικογένειας.

Θέλω να μου πεις εσύ που καθόσουν πίσω και θα ορκιστείς σε λίγο καιρό στο Ευαγγέλιο ότι ο Παντελής καθόταν στη θέση του οδηγού, πώς είναι να βλέπεις αυτό να διαπραγματεύεται σε μια αίθουσα δικαστηρίου;
Μου φαίνεται τρελό και δεν μπορεί να χωρέσει ακόμα το μυαλό μου πώς μπορεί να ξεκίνησαν τρεις άνθρωποι να πάνε να διασκεδάσουν και κατέληξε όλο αυτό να έχει αναστατώσει όλη την Ελλάδα.

Με τη Φρόσω ακούστηκε ότι άλλαξε η σχέση σας μετά το δικαστήριο, ισχύει αυτό ή δεν ισχύει;
Όχι, δεν τσακωθήκαμε ούτε μια στιγμή, ούτε για μια στιγμή δεν την κοίταξα με μισό μάτι. Η Φρόσω είναι 21-22 χρόνων, ωραία; Εγώ είμαι 30, εννοείται ότι αντιμετωπίσαμε διαφορετικά τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Μίνα Αρναούτη - Φρόσω Κυριάκου: Η πρώτη κοινή ανάρτηση μετά από ένα χρόνο

Μιλάτε για τον Παντελή οι δυο σας καθόλου, τον θυμάστε σε συζητήσεις σας;
Ναι, τον θυμόμαστε.

Έχετε πάει να του ανάψετε ένα κερί στο μνήμα του;
Η Φρόσω έχει πάει, αλλά δεν το έμαθε κανείς! Εγώ όχι. Θέλω να πάω, αλλά οι φίλοι μου προσπαθούν συνέχεια κάτι να βρουν να κάνουμε ώστε να μην πάω και στον τόπο του ατυχήματος. Φοβάμαι κιόλας να πάω εκεί, ότι μπορεί να με δει κάποιος και να μου επιτεθεί και επειδή δεν αισθάνομαι δυνατή δεν μπορώ να με υπερασπιστώ.

Γιατί τα έβαλαν μαζί σου και όχι με τη Φρόσω;
Γιατί εγώ καθόμουν πίσω. Δεν μπορούσαν να με ταυτίσουν με οδηγό, όπως επιχειρούν με την Φρόσω, έτσι πλήττουν την αξιοπιστία μου!

Tags μινα αρναουτη, Παντελής Παντελίδης, ΦΡΟΣΩ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 5.2361 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4460 s // Total time: 5.6821 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X