Hollywood tips: Έξυπνα τρικ ομορφιάς


Hollywood tips: Έξυπνα τρικ ομορφιάς

Μυστικά καθημερινής φροντίδας και λάμψης του προσώπου

Διάσημες ηθοποιοί, τραγουδίστριες και μοντέλα του διεθνούς star system μοιράζονται μικρά μυστικά καθημερινής φροντίδας και λάμψης του προσώπου τους.

Jessica Alba

Η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών έχει ανακαλύψει το δικό της μυστικό ενάντια στα κουρασμένα μάτια. Ποιο είναι αυτό; Το ψαλίδι βλεφαρίδων, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ και, όπως τονίζει η ίδια, δείχνει πάντα τα μάτια πιο ξεκούραστα και φωτεινά. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Πριν βάλετε το ψαλίδι στις βλεφαρίδες κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα κάτω από το πιστολάκι μαλλιών έτσι ώστε να θερμανθεί. Το αποτέλεσμα απλά θα σας ενθουσιάσει.

Hilary Duff

Η Αμερικανίδα ηθοποιός κάνει κάτι τόσο απλό και ταυτόχρονα ωφέλιμο. Πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ της, χρησιμοποιεί ως βάση στο πρόσωπο ένα ενυδατικό σπρέι με μεταλλικό νερό. Το φανταστικό αυτό τρικ έχει εκπληκτικά αποτελέσματα αφού εξαλείφει τη θαμπάδα και την κούραση της επιδερμίδας. Τα σπρέι αυτά έχουν αντιοξειδωτικά στοιχεία τα οποία ενισχύουν τη σφριγηλότητα του πρόσωπου, ενώ το δέρμα είναι ενυδατωμένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Rachel Bilson

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς "Hart Of Dixie" αφαιρεί το μακιγιάζ της στο τέλος της ημέρας με τη βοήθεια της, αγαπημένης σε όλες τις γυναίκες, βαζελίνης. Όπως λέει μάλιστα η ίδια, η διαδικασία είναι γρήγορη, το μακιγιάζ φεύγει πολύ εύκολα, ενώ η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη και απαλή. Οπότε το όφελος είναι διπλό. Εναλλακτικά η Rachel χρησιμοποιεί και το θαυματουργό λάδι καρύδας, το οποίο μάλιστα δεν διστάζει να δοκιμάζει ως προϊόν ντεμακιγιάζ και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Emma Stone

Μπορεί να μην είναι εμφανές, όμως η 28χρονη ηθοποιός, όπως έχει πει αρκετές φορές, διαθέτει μια ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα το οποίο καθιστά δύσκολο για εκείνη να βρει προϊόντα τα οποία δεν την ερεθίζουν. Η εναλλακτική της για να καταφέρει να ενυδατώσει την επιδερμίδα της είναι το έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού. Το χρησιμοποιεί στο πρόσωπό της κατά της θαμπάδας και της ξηρότητας, ενώ είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Mariah Carey

Η πληθωρική τραγουδίστρια αγαπάει τα εντυπωσιακά χείλη. Για να πετύχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί, πριν βάλει το αγαπημένο της lip gloss, αναμειγνύει λίγο εκχύλισμα μέντας μέσα σε αυτό και είναι έτοιμη. Γιατί μέντα; Γιατί αυξάνει την κυκλοφορία και επιτρέπει στο αίμα να κυκλοφορεί πιο εύκολα στα χείλη και έτσι κατά κάποιο τρόπο αυτά "πρήζονται". Αν, πάλι, δεν έχετε ή δεν μπορείτε εύκολα να βρείτε εκχύλισμα μέντας, δοκιμάστε ένα lip gloss ή lip balm μέντας.

Miranda Kerr

Το μοντέλο από την Αυστραλία έχει υπέροχα γαλάζια μάτια, τα οποία φροντίζει να διατηρεί λαμπερά και ξεκούραστα. Όπως έχει αποκαλύψει, το μυστικό της κρύβεται στο κλασικό lip balm που οι περισσότερες γυναίκες έχουν στην τσάντα τους και το οποίο χρησιμοποιεί ως highlighter στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Αν θέλετε να το δοκιμάστε, απλά φροντίστε να μη χρησιμοποιήσετε κάποιο lip gloss γιατί η κολλώδης υφή του είναι ακατάλληλη για τη συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου.

Halle Berry

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι το μυστικό της σφριγηλής επιδερμίδας της 50χρονης ηθοποιού είναι οι κόκκοι καφέ; Και όμως αυτό είναι το δικό της μυστικό ομορφιάς. Τους προσθέτει στο αφρόλουτρό της, χρησιμοποιώντας τους ως απολεπιστικό προϊόν, το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού, δηλαδή στην ενοχλητική κυτταρίτιδα. Η καφεΐνη αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, ενώ ταυτόχρονα το δέρμα γίνεται πιο απαλό. Επιπλέον οι κόκκοι του καφέ μπορούν να αναμειχθούν με ζεστό νερό αντί για αφρόλουτρο για μια σύντομη απολέπιση.

Jennifer Aniston

Η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιός φαίνεται πολύ νεότερη από τα 47 της χρόνια. Τι κάνει όμως και τα καταφέρνει τόσο καλά; Όπως αποκαλύπτει η ίδια, κάθε βράδυ αφού αφαιρεί το μακιγιάζ της τοποθετεί μια πολύ μικρή ποσότητα βαζελίνης κάτω από την περιοχή των ματιών το οποίο είναι ιδανικό για την πρόληψη της εμφάνισης των ρυτίδων έκφρασης. Αυτό οφείλεται στην τεράστια ενυδατική ικανότητα της βαζελίνης η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην αντιγήρανση της επιδερμίδας.

Tags beauty, Ομορφια, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0053 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0343 s // Total time: 0.0396 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X