Ορέστης Τσανγκ: Αποκαλύπτει το περιστατικό ακραίου θαυμασμού που δέχτηκε από γυναίκα μετά το "Survivor"


Ορέστης Τσανγκ: Αποκαλύπτει το περιστατικό ακραίου θαυμασμού που δέχτηκε από γυναίκα μετά το "Survivor"

Όλη η αλήθεια για την προσωπική του ζωή

Ο Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος άκουσε πριν από μερικές εβδομάδες το όνομα του από τον Σάκη Τανιμανίδη, ως εκείνος που θα αποχωρούσε από την ομάδα των “Μαχητών” στο “Survivor” επέστρεψε στην Ελλάδα και κάνει αποκαλύψεις μέσα από τις συνεντεύξεις του.

Διαβάστε επίσης: Ο Ορέστης μίλησε έξω από τα δόντια! "Καρφώνει" τους συμπαίκτες του και υποστηρίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Ο “Κινέζος – Θεσσαλονικιός”, όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί ο Τανιμανίδης, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “People” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στην αντιμετώπιση του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Τι αποκάλυψε ο Ορέστης στη μητέρα του Μάριου Πρίαμου για τον τραυματισμό του!

Ο πρώην “Μαχητής”, είπε χαρακτηριστικά: “ Συνεχίζω να είμαι ο εαυτός μου και να ασχολούμαι με τις δουλειές μου. Από την άλλη, όταν περπατάω στο δρόμο, αντιλαμβάνομαι την αγάπη του κόσμου και τη δίνω πίσω απλόχερα. Δεν σου κρύβω πως μου έχουν τύχει περιστατικά ακραίου θαυμασμού από γυναίκες που με γοήτευσαν, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα ελεύθερος και σκοπεύω προς το παρόν να παραμείνω έτσι. Γνωρίζω πως αυτή τη δημοσιότητα που μας χάρισε το “Survivor” είναι εφήμερη. Μόλις σβήσουν τα φώτα, τότε θα καταλάβουμε ποιος έχει καβαλήσει το καλάμι και ποιος όχι. Εγώ θα συνεχίσω να είμαι ο Ορέστης που ήμουν και πριν το “Survivor”. Δεν έχω τη πρόθεση να καβαλήσω κανένα καλάμι”.

Tags ορεστης τσανγκ, survivor, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3106 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3595 s // Total time: 2.6700 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X