Ζήσε το καλοκαίρι σου με τη συλλογή Carroten!


Ζήσε το καλοκαίρι σου με τη συλλογή Carroten!

Το λανσάρισμα που θα λατρέψετε ακούει στο όνομα Carroten Aquavelvet

Το Carroten και φέτος κάνει ακόμα ένα βήμα για την πιο ολοκληρωμένη προστασία και περιποίηση σας, μέσα από μοναδικές συνθέσεις και καινοτομίες!

Το λανσάρισμα που θα λατρέψετε ακούει στο όνομα Carroten Aquavelvet. Η προηγμένη καλλυντική φροντίδα συναντά την αντηλιακή τεχνολογία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία προστασίας, περιποίησης και βελούδινης απαλότητας. Εμπλουτισμένη με το 2πλό καινοτόμο Moisture Balance System: Υαλουρονικό οξύ + Βεταΐνη, μαζί με το 3πλο ενισχυμένο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), αποτελεί την μοναδική επιλογή για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσιά, χαρά και ξεγνοιασιά!  

Η σειρά προσώπου Carroten Mat Look, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, κάνοντας την πιο ματ κίνηση στην κατηγορία! Ενισχυμένη με το πρωτοποριακό σύστημα, IR Protection + (UVB+LONG UVA) για ευρεία προστασία, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε τύπο επιδερμίδας!

Για σας που το μαύρισμα είναι λατρεία, το Carroten Summer Dreams ανανεώνεται και κυκλοφορεί πλέον με δύο λάδια μαυρίσματος, εντατικού μαυρίσματος χωρίς προστασία και έντονου μαυρίσματος με SPF6, με ονειρεμένο άρωμα εξωτικής καρύδας!

Eπίσης, για πρώτη φορά από το Carroten, νέα Baby Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος 6-36 Μηνών SPF50+. Κλινικά ελεγμένη φόρμουλα υπό την επίβλεψη παιδιάτρων, υποαλλεργική, μη φωτοερεθιστική σύνθεση. Προστασία ευρέως φάσματος UVA/UVB, που εξασφαλίζει πολύ υψηλή και ήπια προς το ευαίσθητο δέρμα προστασία. Δερματολογικά ελεγμένη/κατάλληλη και για ατοπικά δέρματα. Χωρίς parabens, συνθετικές χρωστικές, άρωμα, οινόπνευμα κι εξαιρετικά ανθεκτική στο νερό.

Tags Carroten, sun cream, αντηλιακο, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0052 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0346 s // Total time: 0.0397 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X