Τα μυστικά των stars του Hollywood για να δείχνουν λαμπερές!


Τα μυστικά των stars του Hollywood για να δείχνουν λαμπερές!

Τα διατροφικά τους tips

Διάσηµα µοντέλα, σέξι ηθοποιοί, τρυφερές µητέρες, µα πάνω από όλα γυναίκες: οι εκπρόσωποι του διεθνούς star system έχουν βρει τον τρόπο να παραµένουν φρέσκες καθηµερινά και σε βάθος χρόνου. Το ΟΚ! αποκαλύπτει τα µικρά µυστικά τους.

Οι μαμάδες

Χαρακτηριστικό τους: Ο υγιεινός τρόπος ζωής. Οι σέξι µαµάδες µοιράζονται τα µυστικά της διατροφής τους όχι µόνο µε τα παιδιά τους, αλλά και όλους εµάς.

Gwyneth Paltrow

Η 44χρονη Αµερικανίδα ηθοποιός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν παραδέχτηκε ότι τα παιδιά της, η 12χρονη Απλ και ο 10χρονος Μόουζες, ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη. "Όλοι στην οικογένειά µου έχουν δυσανεξία στη γλουτένη και το αγελαδινό γάλα. Κάναµε όλοι το τεστ δυσανεξίας και ο γιατρός µάς είπε ότι πρέπει να αποφεύγουµε αυτές τις τροφές και τη ζάχαρη όσο περισσότερο µπορούµε. Λόγω του εκζέµατος του γιου µου έπρεπε να λάβω σοβαρά υπόψη µου αυτές τις οδηγίες. Είναι αλήθεια ότι µερικές φορές, όταν η οικογένειά µου δεν τρώει ζυµαρικά, ψωµί ή ρύζι, µένουµε µε την αίσθηση αυτής της πείνας που προκύπτει όταν αποφεύγεις τον υδατάνθρακα» δεν διστάζει να παραδεχτεί. Η ίδια προσπαθεί να πετύχει ισορροπία στη διατροφή των παιδιών της, ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι µπισκότα και διάφορα άλλα γλυκίσµατα συνυπάρχουν µε το παραπάνω πρόγραµµα, µαζί µε τα καρότα και το χούµους. «Μπορεί να τους αρέσει ένα νόστιµο γεύµα µε καστανό ρύζι, όµως τρελαίνονται και µε τη µία επιτρεπόµενη Coca-Cola της εβδοµάδας. Η κόρη µου τρώει φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς, αλλά θα φάει πολύ γρήγορα και µε όρεξη ένα σακουλάκι µε γαριδάκια. Προσπαθώ να κάνω όλα τα πράγµατα που µου αρέσουν, αλλά µε µέτρο. Τρώω τα πάντα. Όσον αφορά το φαγητό, είµαι πολύ πιο χαλαρή από όσο πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι".

Gisele Bundchen

Η 36χρονη Βραζιλιάνα ακολουθεί ισορροπηµένη διατροφή µαζί µε τον σύζυγό της, αθλητή Τοµ Μπρέιντι, και τα δύο παιδιά τους, τον 6χρονο Μπέντζαµιν και την 4χρονη Βιβιέν. Ο προσωπικός σεφ της οικογένειας Άλεν Κάµπελ χρησιµοποιεί οργανικές πρώτες ύλες: «Σχεδόν εξ ολοκλήρου η οικογένεια τρώει το ίδιο φαγητό. Μαγειρεύω για τα παιδιά, αλλά η Ζιζέλ φτιάχνει το µεσηµεριανό του γιου της και το πακετάρει η ίδια για να το πάρει στο σχολείο. Αγοράζω τα πιο φρέσκα λαχανικά. Αν δεν είναι οργανικά, δεν τα χρησιµοποιώ. Επίσης, επιλέγω δηµητριακά ολικής αλέσεως, καστανό ρύζι, κινόα αλλά και άπαχο κρέας, όπως κοτόπουλο, βιολογική µπριζόλα, πάπια και σολοµό. Η λευκή ζάχαρη, το λευκό αλεύρι και το αλάτι είναι απαγορευτικά. Μαγειρεύω µόνο µε λάδι καρύδας».

Jessica Alba

"Η φιλοσοφία µου είναι ίδια για µένα και τα παιδιά µου: Τρώµε περισσότερο άπαχη πρωτεΐνη και φρέσκα φρούτα και λαχανικά και τίποτα επεξεργασµένο, όσο βέβαια µπορούµε» εξηγεί η µητέρα της 8χρονης Όνορ και της 5χρονης Χέιβεν. Ένα τυπικό πρωινό για την 35χρονη σταρ είναι µισή µπανάνα µε δηµητριακά ολικής αλέσεως και γάλα αµυγδάλου, ενώ για µεσηµεριανό συχνά τρώει σαλάτα µε ξηρούς καρπούς ή κολοκυθόσπορους. Τα οικογενειακά δείπνα είναι όσο πιο φρέσκα και οργανικά γίνεται. Κεφτεδάκια γαλοπούλας µε λαχανικά, όπως επίσης και µακαρόνια µε διάφορα τυριά, χωρίς γλουτένη, στον φούρνο, µε ελαιόλαδο. Όπως λέει η ίδια, βέβαια, «η ζωή είναι πολύ σύντοµη για να στερούµαστε πράγµατα".

Οι "cougar"

Χαρακτηριστικό: Λεία επιδερµίδα κι ένας ελκυστικός σύντροφος, αρκετά χρόνια νεότερος. Αυτές οι πενηντάρες µεγαλώνουν όπως ωριµάζει το καλό κρασί, εξαιτίας των υγιεινών διατροφικών συνηθειών τους.

Elle Macpherson

Το µυστικό της 52χρονης Ελ βρίσκεται στη διατροφή της, η οποία περιλαµβάνει σπανάκι, παντζάρι, κατσικίσιο τυρί, κριθαράκι, λάχανο, κινόα, ξηρούς καρπούς και χαλούµι. Επίσης, τρώει ψάρι, αλλά καθόλου κόκκινο κρέας ή κοτόπουλο. Όταν πήρε την απόφαση να ακολουθήσει αλκαλική διατροφή, έπρεπε να κάνει κάποιες αλλαγές, όπως να µειώσει τους τρεις καφέδες που έπινε σε έναν και να αφαιρέσει το κόκκινο κρέας. «Είναι πραγµατικά πολύ απλό: καταναλώστε λαχανικά, φρούτα και άπαχη πρωτεΐνη, λίγη µαύρη σοκολάτα και πιείτε πάρα πολύ νερό» εξηγεί.

Demi Moore

Η 54χρονη ηθοποιός είναι εδώ και χρόνια οπαδός της κουνταλίνι yoga και της υγιεινής διατροφής. Τρώει άφθονα φρούτα και λαχανικά, χυµούς, smoothies και σούπες. Η Ντέµι περνάει αρκετά συχνά κάποια διαστήµατα αποτοξίνωσης, ενώ πρόσφατα ακολούθησε το πρόγραµµα του δρ Αλεχάντρο Τζάνγκερ, το οποίο περιλαµβάνει δίαιτα µε ψάρι, κοτόπουλο και λαχανικά. Όπως µάλιστα σχολίασε η ίδια στο Twitter, «είναι πιο υγιεινή και υποφερτή». Ο προσωπικός της γυµναστής Joujon-Roche, µε τον οποίο συνεργάζεται χρόνια, είναι ιδιοκτήτης ενός οργανικού µπαρ στο Χόλιγουντ. Ο ίδιος καθοδηγεί την Αµερικανίδα σταρ πώς να φροντίζει τον εαυτό της. «Επικεντρώνοµαι στη διατροφική αλλά και πνευµατική ευηµερία του οργανισµού για να πετύχω την αλλαγή» λέει ο ίδιος.

Tags hollywood, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6084 s (234 Queries.) // Parse time: 0.1994 s // Total time: 2.8078 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X