Σικ ύφος για άνδρες με την πιο αειφόρο συλλογή Conscious Exclusive της H&M


Σικ ύφος για άνδρες με την πιο αειφόρο συλλογή Conscious Exclusive της H&M

Οι κομψές γραμμές και το καλοντυμένο look είναι στο επίκεντρο της νέας συλλογής Conscious Exclusive της H&M. Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι φτιαγμένο από πιο αειφόρα υλικά, μεταξύ των οποίων το BIONIC® – έναν ελαστικό πολυεστέρα κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανακυκλωμένα πλαστικά απόβλητα που προέρχονται από τις ακτές. Η συλλογή θα διατεθεί online στις 20 Απριλίου.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συλλογή ανδρικών κομματιών Conscious Exclusive. Το σικ ύφος της κομψής γραμμής αποδεικνύει πόσα μπορούν να επιτευχθούν με πιο αειφόρα υλικά", λέει η Pernilla Wohlfahrt, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού και καλλιτεχνική διευθύντρια της H&M.

Πρόκειται για μια μοντέρνα γραμμή για την ανδρική συλλογή Conscious Exclusive 2017, ειδικά χάρη στο μαύρο σμόκιν από βιολογικό μετάξι με το ένα κουμπί και το ασορτί παντελόνι του με την κλασική πλαϊνή ρίγα σμόκιν. Το σμόκιν διατίθεται επίσης και σε σκούρο μπλε ζακάρ με λουλουδάτα σχέδια από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, με γιακά σε μαύρο που κάνει αντίθεση. Ένα μαύρο κουστούμι από μίγμα μαλλιού έχει σχήμα με έντονους ώμους και περιλαμβάνει BIONIC® – έναν πολυεστέρα από ανακυκλωμένα απόβλητα που προέρχονται από τις ακτές –, ενώ για ένα πιο καθημερινό καλοντυμένο look, σ' ένα σακάκι τύπου Άγριας Δύσης από 100% βιολογικό βαμβάκι έχουν κεντηθεί πολλά λουλουδάτα σχέδια σαν τατουάζ.

Είναι ένα ολοκληρωμένο look, με λευκά επίσημα πουκάμισα από βιολογικό μετάξι ή βαμβάκι, καθώς κι ένα πουκάμισο με βολάν μπροστά από 100% βιολογικό μετάξι. Τα πτυχωτά ζωνάρια είναι απαραίτητη λεπτομέρεια, ενώ ένα μακρύ λεπτό φουλάρι από 100% βιολογικό μετάξι ολοκληρώνει την εμφάνιση. Η διάθεση για καλό ντύσιμο που αποπνέουν τα ανδρικά κομμάτια συμπληρώνει τη γυναικεία συλλογή Conscious Exclusive, καθώς και τα πρωτοεμφανιζόμενα κομμάτια  Conscious Exclusive για παιδιά.

Για πρώτη φορά, η συλλογή Conscious Exclusive της H&M θα περιλαμβάνει και αρώματα, με ένα σετ από unisex οικολογικά έλαια που μπορούν να φορεθούν ξεχωριστά ή να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα προσωπικό μοναδικό άρωμα.

Η συλλογή Conscious Exclusive αποτελεί βασική πτυχή του προσανατολισμού της H&M προς ένα πιο αειφόρο μέλλον. Σε όλη την γκάμα προϊόντων της H&M, το 26% κατασκευάζεται τώρα από πιο αειφόρα υλικά, και στόχος είναι το ποσοστό αυτό να αυξάνεται κάθε χρόνο. Η H&M έχει θέσει συγκεκριμένους στόχους σε κάθε γκάμα προϊόντων, όπως το να γίνει το 100% του βαμβακιού της πιο αειφόρο έως το 2020. Όλα αυτά αποδεικνύουν τη δέσμευση της H&M να κάνει μια πιο αειφόρο και καλής ποιότητας μόδα προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση about.hm.com/sustainability.
 

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5317 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2509 s // Total time: 3.7826 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X