Καλοκαιρινά βράδια σε 10+1 κήπους της Λευκωσίας


Καλοκαιρινά βράδια σε 10+1 κήπους της Λευκωσίας

Η πρωτεύουσα βγάζει τραπεζάκια έξω για τις δροσερές νύχτες που έρχονται 

Η πόλη μπαίνει σε ρυθμούς καλοκαιριού. Τα δροσερά βράδια θα μας βρουν και πάλι σε αυλές και κήπους σε όλες τις όμορφες γωνιές και συνοικίες της πρωτεύουσας.

Garden Day & Night
Δεν γίνεται να ψάχνεις κήπος στην πρωτεύουσα και να μην σκεφτείς αμέσως το Garden που είναι όνομα και πράγμα. Το αγαπημένο μας all day & night bar restaurant κάνει δυναμικό comeback την 1η Ιουνίου με νέο μενού, νέα events και πολλές εκπλήξεις το φετινό καλοκαίρι.  Η κουζίνα του Garden λανσάρει νέο καλοκαιρινό μενού με μεσογειακό ταμπεραμέντο φτιαγμένο από το Σεφ Μάριο Χατζιωσήφ. Στην πλούσια κάρτα του θα βρεις σαλάτες, μικρά πιάτα to share, κυρίως πιάτα, platters and desserts. Ανακάλυψε τα νέα δροσερά καλοκαιρινά cocktail του Garden και απόλαυσέ τα στον υπέροχο, πολυεπίπεδό του κήπο που αποτελεί μια πραγματική όαση στο κέντρο της πόλης! Εγκαίνια 1η Ιουνίου!
(22662626 / Fb: Garden day & night) Μουσείου 2, Λευκωσία. Δ-Κ 18.00-02.00.

Da Paolo
Ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της πρωτεύουσας, στην παλιά πόλη με ξυλόφουρνο, ιταλική κουζίνα και φιλόξενο περιβάλλον. Εδώ θα φας νόστιμη πίτσα με λεπτή ζύμη και πολύ καλές επιλογές από pasta. Με το που ανεβαίνει η θερμοκρασία το μαγαζί ανοίγει τον μικρό και πανέμορφο αστικό του κήπο απέναντι όπου θα απολαύσεις κάτω από τα αστέρια το δείπνο σου με θέα τα τείχη της Λευκωσίας.
(22438538) Κωνστ. Παλαιολόγου 52, παλιά Λευκωσία. Δ-Κ 20.00-23.30.

Το Πάρκο
Το εστιατόριο Πάρκο κάθε καλοκαίρι μεταμορφώνεται σε ένα από τα πιο δροσερά στέκια της πρωτεύουσας αφού το μαγαζί βγάζει τραπεζάκια έξω στον μεγάλο του κήπο. Ένας κήπος με ψηλά δέντρα που θα σε δροσίζουν όλους τους μήνες του καλοκαιριού. Εδώ θα απολαύσεις νόστιμο σουβλάκι και είδη σχάρας , σούβλα αλλά και κλέφτικο.  
(22371558) Αλεξανδρου Παναγουλη, Αρχαγγελος, Λευκωσία. Δ-Κ 18.30-23.00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags κήπος, φαγητο, food news, garden


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7237 s (230 Queries.) // Parse time: 0.9060 s // Total time: 4.6297 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X