Πήγαμε στην παρουσίαση του φιλανθρωπικού - εθελοντικού οργανισμού "Γκολ στη Ζωή"


Πήγαμε στην παρουσίαση του φιλανθρωπικού - εθελοντικού οργανισμού "Γκολ στη Ζωή"

Ήταν όλοι τους εκεί!

Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ζωής του τόπου, αλλά και σύσσωμου του αθλητικού και ποδοσφαιρικού κόσμου, παρουσιάστηκε επισήμως χθες ο Φιλανθρωπικός - Εθελοντικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών με την επωνυμία "Γκολ στη Ζωή".

Η Αίγλη Παντελάκη, ο Δημήτρης Δημητρίου και ο Γιώργος Δημοσθένους

Η μεγάλη εκδήλωση έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο και την τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και μη κυβερνητικών οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη, οι πρόεδροι και προπονητές των ομάδων μας καθώς επίσης πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές εν ενεργεία και παλαίμαχοι. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπρόσωποι των εταιρειών που στηρίζουν τον Οργανισμό ενώ τη βραδιά ομόρφυνε με την παρουσία της η μασκότ του "Γκολ στη Ζωή".

Ο Νίκος Αναστασιάδης, ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Ο Τιμούρ Κετσπάγια και ο Άριστος Μοσχοβάκης 

Το "Γκολ στη Ζωή" ιδρύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της ανθρώπινης πλευράς του ποδοσφαίρου και των ποδοσφαιριστών, Κύπριων και ξένων, εν ενεργεία και παλαίμαχων. Ιδρυτικά μέλη είναι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν ομάδες όλων των επαρχιών της ελεύθερη Κύπρου και σχεδόν όλες τις ομάδες Α’ Κατηγορίας.

Ο Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο Ντίνος Μιχαηλίδης και ο Γιαννάκης Γιαννάκη

Περισσότερες φωτογραφίες στην πιο πάνω gallery...

Tags Γκολ στη Ζωή, κοσμικα, socialite


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5497 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3749 s // Total time: 2.9246 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X