7+1 μαγαζιά για υπέροχο παγωτό


7+1 μαγαζιά για υπέροχο παγωτό

Από τις πιο περίεργες και πρωτότυπες γεύσεις μέχρι τις πιο light και συνηθισμένες εκδοχές παγωτού

Παγωτό παστελάκι; Αυθεντικό ιταλικό; Παγωτό που ξυπνά τις παιδικές μας αναμνήσεις; Σε αυτές τις παγωταρίες η κάθε μπάλα, έχει το δικό της ταμπεραμπέντο!

Παγωτό σουτζιούκο στο Gelato Mio
Με 34 περίεργες και πρωτότυπες γεύσεις παγωτού, όπως σουτζούκος, γαλακτομπούρεκο, γλυκό καρυδάκι, μπακλαβάς, μπουρέκια αναρής, μαχαλεπί με τριαντάφυλλο, παστελάκι, λουκουμάδες, κρέμα καραμελέ, κανταΐφι, μπίρας Carlsberg, φαρίν λακτέ, μπισκότα morning coffee αλλά και καρπούζι με χαλούμι, το Gelato Mio σίγουρα πρωτοτυπεί. Σπιτικό χειροποίητο παγωτό γεμάτο φαντασία αλλά και σπιτικά χειροποίητα χωνάκια με γεύση σοκολάτα και βανίλια υπόσχονται να αφήσουν το δικό τους στίγμα στο φετινό μας καλοκαίρι.
Τιμή: 1.20 ευρώ η πρώτη μπάλα και 1 ευρώ οι υπόλοιπες.
(97777399) Σπύρου Αραούζου 21Α, παλιό λιμάνι Λεμεσού. Δ-Κ 08.00-02.00.

Η Ιταλία στο scoop από… Gellatiamo
Εδώ είναι το εργαστήρι, εδώ και το σημείο πώλησης. Ιταλικό παραδοσιακό παγωτό φτιαγμένο καθημερινά επί τόπου στο εργαστήρι του Gellatiamo, με αγνά υλικά και ποιοτικές πρώτες ύλες από Ιταλία. Τα παγωτά θα σε 'ταξιδέψουν' με γεύσεις όπως σορμπέ σοκολάτας με πλούσια γεύση μοσχομυρισμένου κακάο, σοκολάτα με ινδοκάρυδο, τιραμισού, μπανάνα με ακτινίδιο, αμαρένα, Ferrero Rocher, καρπούζι, παγωτά με φρούτα εποχής και άλλα. Αν είσαι φαν του κλασικού, δοκίμασε τις σταθερές αξίες, δηλαδή βανίλια, σοκολάτα, pistachio, φουντούκι, κεράσι, καφέ και στρατσιατέλα με κομματάκι σοκολάτας. Πώς λέμε το μικρό κουτί κρύβει μεγάλο δώρο; Έτσι και το Gellatiamo είναι μια μικρή παγωταρία, που κρύβει όμως μεγάλη απόλαυση.
Τιμή: Το μικρό μέγεθος 2 ευρώ, το μεσαίο 3 ευρώ και το μεγάλο 4 ευρώ.
(22755055) Ονασαγόρου 51, Λευκωσία, Δ-Κ 10.30-01.30. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags ice cream, παγωτο, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7810 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3280 s // Total time: 2.1090 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X