Green Menu στο Elma & Fred


Green Menu στο Elma & Fred

Διαβάστε αναλυτικά

Ο καθένας από εμάς αναζητά πλέον νέες γεύσεις, προϊόντα που προωθούν το ευζήν αλλά και πιο υγιεινές προτάσεις για φαγητό.  Έχοντας υπόψη όλα αυτά αλλά και τις νέες εμπειρίες που προσφέρει το Elma & Fred, αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε ένα μενού με υγιεινές προτάσεις για φαγητό, με λίγες θερμίδες και συγκεκριμένες μερίδες για τον καταναλωτή.  Απλά, γευστικά και υγιεινά!

Στο Elma & Fred καταφέραμε να συνδυάσουμε, αρμονικά, φρέσκα εποχικά προϊόντα με δημιουργικές συνταγές, και όλα αυτά στο νέο "Green Menu". Το μενού έγινε με βάση την ιδέα ότι η υγιεινή διατροφή σημαίνει κατανάλωση των σωστών ποσοτήτων τροφίμων, από όλες τις ομάδες τροφίμων. Η κάθε πρόταση, που έχει την σήμανση δίπλα ότι είναι "Dietitian approved" στο μενού, έγινε με έμφαση να σας παρέχει θρεπτικά συστατικά που δίνουν ενέργεια και βιταμίνες, χωρίς περιττές θερμίδες.

Για τους εργαζόμενους, μια μικρή ανάπαυλα για ένα ελαφρύ αλλά θρεπτικό γεύμα από το "Green Menu" είναι αναζωογονωτικό. Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι νέο, το "Green Menu" είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσουν υγιεινά την ημέρα τους.  Για όσους έχουν χρόνο να συναντήσουν φίλους, στο Elma & Fred, μπορούν να το κάνουν χωρίς τύψεις, με ωραίες γεύσεις.

Οι προτάσεις για πρωινό περιλαμβάνουν αυγά, βρώμη, φρούτα και καπνιστό σολωμό. Για το μεσημέρι δίνεται έμφαση στις σαλάτες με τα γνωστά "superfood" , τους ξηρούς καρπούς, το ρόδι, τα πράσινα χόρτα, το κοτόπουλο και τον σολωμό.

Το "Green Menu" είναι η νέα γευστική πρόταση του Elma & Fred που προτείνεται σε όλους όσους θέλουν ένα ελαφρύ αλλά θρεπτικό γεύμα. Απλά δοκιμάστε το!

Χαρά Μαλιώτη

Κλινική Διαιτολόγος, MNutr, R.D., MSc

Tel: 22256006

www.projecthealth.com.cy

Tags green menu, ELMA & FRED, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1472 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2300 s // Total time: 2.3772 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X