Το καλύτερο γεύμα πριν και μετά τη γυμναστική!


Το καλύτερο γεύμα πριν και μετά τη γυμναστική!

Μάθετε τα μυστικά από του ειδικούς

3 personal trainers αποκαλύπτουν ποια σνακ καταναλώνουν οι ίδιοι για να ανταπεξέλθουν στην προπόνηση που κάνουν καθημερινά.

Τι θεωρείται αρκετά ελαφρύ ώστε και να μπορέσουμε να ασκηθούμε και να μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να τα καταφέρουμε; Το elle.gr μας αποκαλύπτει τι κάνουν 3 ειδικοί από το χώρο του fitness

Tamara Stojkov, personal trainer

"Πριν τη γυμναστική, ο χυλός με βρώμη περιέχει υγιεινούς υδατάνθρακες και φυτικές ίνες που μας κρατούν χορτάτους για ώρες, καθώς και μεγάλη ποσότητα βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων, αντιοξειδωτικών και ω-3 και ω-6 λιπαρών οξέων για καλή υγεία. Αμέσως μετά την άσκηση προτιμώ σκόνη πρωτεϊνης, φυσική και άγευστη, την οποία προσθέτω σε ένα μπουκαλάκι νερό".

Kym Herjavec, χορεύτρια

"Πριν το workout καταναλώνω ένα pancake (1 μπανάνα, 2 αυγά, λίγη πέικιν πάουντερ, ½ κ.γ. κανέλα, 1 κ.γ. λάδι καρύδας) ή 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης με άλειμμα αβοκάντο. Μετά την άσκηση είτε θα καναταλώσω έναν πράσινο χυμό ή μια σαλάτα με σολομό ή κοτόπουλο".

Anthony Fontana, ειδικός πολεμικών τεχνών

"Τουλάχιστον μια ώρα πριν τη γυμναστική τρώω λίγο ψητό ψάρι με πράσινα, φυλλώδη λαχανικά για πρωτεϊνες και ενέργεια. Περίπου 40'-60' μετά το workout καταναλώνω σούπα bone broth για τις βιταμίνες και το ποτάσιο που περιέχει (σ.σ. σούπα με οστά από κρέας που έχουν βράσει)".

Tags άσκηση, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1683 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2002 s // Total time: 2.3685 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X