Μαραντίνης – Χρηστίδου: Πως ανακοίνωσαν στα παιδιά τους την άτυχη εγκυμοσύνη της!


Μαραντίνης – Χρηστίδου: Πως ανακοίνωσαν στα παιδιά τους την άτυχη εγκυμοσύνη της!

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου πέρυσι βίωσαν μία πολύ άσχημη φάση στη ζωή τους, καθώς η παρουσιάστρια είχε διακοπή στην εγκυμοσύνη της στον πέμπτο μήνα, γεγονός που βγήκε ο ίδιος ο τραγουδιστής, δημόσια και το ανακοίνωσε.

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: Τα πρώτα λόγια της on camera μετά την απώλεια του μωρού της

Ο front man του συγκροτήματος Onirama, σε συνέντευξή του στη εκπομπή DOT, στο Megaone, μίλησε για αυτό το συμβάν στη ζωή τους ενώ αποκάλυψε πως το ανακοίνωσαν στους δύο γιους τους: “Όταν υπάρχει μία στεναχώρια προσπαθείς να στηρίξεις τον άνθρωπό σου ό,τι και να σημαίνει αυτό το πράγμα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το θέμα είναι να είσαι όσο μπορείς εκεί. Ακόμα είναι φρέσκο, θεωρητικά τώρα θα γεννούσε. Κάποια στιγμή ήταν πολύ φορτικό το ότι ερχόταν πολύς κόσμος και μας έλεγε γι’ αυτό το πράγμα. Το είπαμε στα παιδιά και το κάναμε λίγο συμβολικό. Είπαμε ότι αυτό το παιδάκι έγινε αστέρι, μας βλέπει και μας προσέχει. Δεν καταλαβαίνουν 100% τι συνέβη οπότε το πέρασαν πολύ ξώφαλτσα. Από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι να μην δουν τους γονείς τους να το περνάνε χάλια”.

Διαβάστε επίσης: Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλά ανοιχτά για την αποβολή της Σίσσυς Χρηστίδου

Όσον αφορά στο αν θα προσπαθήσουν ξανά, είπε: “Σωματικά, η Σίσσυ ακόμα δεν έχει επανέλθει. Δεν έχουμε συζητήσει ανοιχτά για άλλο παιδί. Αυτό ακόμα σβήνει σαν διαδικασία. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα μπει στο τραπέζι και αυτό”.

Tags θοδωρής μαραντίνης, σισσυ χρηστιδου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2055 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4585 s // Total time: 2.6639 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X