Νέες καλοκαιρινές κολεξιόν Marasil, Mandarino & Sprint


Νέες καλοκαιρινές κολεξιόν Marasil, Mandarino & Sprint

Δείτε τις εικόνες

Τα καταστήματα MARASIL υποδέχονται με ιδιαίτερες προτάσεις τη νέα σεζόν και λανσάρουν τις καινούργιες συλλογές Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 για τα brands Marasil, Mandarino & Sprint.

Η φετινή συλλογή πιο ζωηρή από κάθε άλλη με υπέροχα κοριτσίστικα ρούχα σε έντονα χρώματα όπως φούξια, κίτρινο, κόκκινο και έντονο ροζ. Κυριαρχούν τα floral prints καθώς και οι statement ρίγες,  δημιουργώντας μια ακόμη πιο καλοκαιρινή διάθεση.

Για τα αγόρια θα βρείτε κομψά ρούχα με βασικά χρώματα το μπλε και το λευκό με επιρροές από κοσμοπολίτικα θέρετρα της Μεσογείου. Αντιπροσωπευτικό δείγμα τα πρακτικά αντιανεμικά μπουφάν και μπλούζες μαρινιέρες από μαλακά υφάσματα καθώς και καμπαρτίνες με πουκάμισα με διάφορα μοτιφάκια.

Παράλληλα η συλλογή εμπλουτίζεται με θέματα από εξωτικούς προορισμούς με πιο έθνικ αναφορές και ζεστά χρώματα, βρίσκουν εφαρμογή σε πολύχρωμες βερμούδες και t-shirt με δυναμικά γραφικά σε έντονα χρώματα και άνετες γραμμές. Και φυσικά τα αγαπημένα μας τζιν, είτε σε total denim look είτε σε mix and match συνδυασμούς.

Και τέλος μια υπέροχη συλλογή βαπτιστικών, ρομαντικά αλλά και πιο μοντέρνα… για νονούς που θέλουν να εντυπωσιάσουν.
Τις νέες συλλογές  θα τις βρείτε και στα 5 καταστήματα Marasil της Κύπρου.

Για πληροφορίες: 25711533

Tags μόδα, MARASIL, Mandarino, Sprint


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2841 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5898 s // Total time: 3.8739 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X