Η μουσική παράσταση της χρονιάς μαζί με τις Έλντα Πανοπούλου, Ελένη Πέτα, Χριστίνα Κυριάκου και έξι ταλαντούχοι ηθοποιοί


Η μουσική παράσταση της χρονιάς μαζί με τις Έλντα Πανοπούλου, Ελένη Πέτα, Χριστίνα Κυριάκου και έξι ταλαντούχοι ηθοποιοί

Για δυο μοναδικές εμφανίσεις

Η Έλντα Πανοπούλου, η Ελένη Πέτα, η Χριστίνα Κυριάκου και έξι ταλαντούχοι ηθοποιοί και μια υπέροχη μπάντα μετά την απόλυτη επιτυχία του χειμώνα στην Αθήνα, στην μουσική παράσταση της χρονιάς, έρχονται στην Κύπρο για δυο μοναδικές εμφανίσεις. Στις 28 Απριλίου, Down Town Live Nicosia, και στις 30 Απριλίου στις Notes Live Clubbing.

Μια μαγική μουσική παράσταση με τραγούδια αγαπημένα, με εικόνες γεμάτες έμπνευση και αγάπη. Η μεγάλη επιτυχία της χρονιάς που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές..:

... "Ερμήνευσαν σπουδαία κομμάτια, γνωστά και αγαπημένα, που δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο. Και αυτό για μένα σημαίνει ότι το πρόγραμμα αν μη τι άλλο με έκανε να φύγω ικανοποιημένη και πως το έζησα. Η μουσική παράσταση που επιμελείται η Έλντα Πανοπούλου, καταφέρνει εύκολα αυτό που έχουν μάταια προσπαθήσει μαγαζιά με περισσότερο ντόρο γύρω από τα ονόματα που φιλοξενούν".
... "Μαζί με τους έξι ταλαντούχους ηθοποιούς που τις πλαισίωναν, η Ελένη και η Ελντα σιγά - σιγά μετατρέπουν τη βραδιά σε παλιά ελληνική ταινία, η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη χρώματα και χαρά, οι ηθοποιοί χορεύουν, όλοι και περιφέρονται ανάμεσά μας".
.... "Πρόκειται, ίσως, για μία από τις πιο πλήρεις μουσικές βραδιές. Τα έχει όλα. Jazz, ελληνικό σινεμά, τα ωραία μας τα (ελαφρο)λαϊκά και ρεμπέτικα, swing, αποκριές, καλοκαίρι, έρωτα σε γλώσσα γαλλική, ιταλική, έρωτα σε γλώσσα ελληνική, πρόζα, χιούμορ, συγκίνηση… ξεχωρίζει από όλες τις άλλες μουσικές παραστάσεις της Αθήνας".
.... "Μια παρέα είμαστε οι άνθρωποι". Με αυτή τη βάση ξεκίνησαν η Έλντα και η Ελένη. Να γίνουμε μια παρέα και να ανταμώσουμε ξανά με το γέλιο, τις όμορφες τις μουσικές και τα τραγούδια μας, με το κέφι και το ωραίο μας το δάκρυ, με το τίναγμα της ψυχής λίγο ψηλότερα.
Και το καταφέρνουν δίχως άλλο, γιατί έχουν το πιο αθώο κίνητρο: να αποκαλυφθούν μπροστά μας και να τα δώσουν όλα".
Σε ένα μουσικό θέαμα, μια μουσική παράσταση που θα σας συναρπάσει...
Ελντα Πανοπούλου, Ελένη Πέτα, Χριστίνα Κυριάκου, Στέλλα Κωστοπούλου, Κωνσταντινος Φερεντούρος, Δέσποινα Κυριακού, Γιάννης Απέργης, Κατερίνα Γρηγορίου, Θωμάς Κοτζαμάνης και μια υπέροχη μπάντα σας περιμένουν να ταξιδέψετε μαζί τους και να πάρετε μέρος σε ένα αξέχαστο πάρτι...!

Έρχονται στην Κύπρο για δυο μοναδικές εμφανίσεις και σας περιμένουν για να γεμίσουν τις βραδιές σας με μουσική, ευαισθησία, και χιούμορ.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ. 99 810011.

Tags μουσικη, εκδηλωση, παρασταση, διασκεδαση, συναυλια, Έλντα Πανοπούλου, ελενη πετα, Χριστίνα Κυριάκου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2306 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2156 s // Total time: 2.4462 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X