Ειρήνη Κολιδά: Τι συμβαίνει με τον γάμο της;


Ειρήνη Κολιδά: Τι συμβαίνει με τον γάμο της;

Η κρίση και τα προβλήματα στο σπίτι της…

Η Ειρήνη Κολιδά είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που με το πέρασμα της δεν αφήνει κανένα αδιάφορο. Η άδικη αποχώρηση της από το παιχνίδι επιβίωσης στεναχώρησε αρκετά τους τηλεθεατές αφού ήταν από τους πιο αγαπητικούς παίκτες του "Survivor".

Διαβάστε επίσης: Η Ειρήνη Κολιδά μιλάει αποκλειστικά στο ilovestyle.com για τον άντρα της ζωής της! [βίντεο]

Η προσωπική της ζωή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού όλοι μας γνωρίζουμε πως έχει ένα γιο 3,5 χρονών όπου τους μήνες που απουσίαζε ήταν μαζί με την μητέρα της. Τι γίνεται, όμως, με το γάμο της και δεν αναφέρεται πουθενά ο πατέρας του παιδιού της;

O έρωτας της χτύπησε την πόρτα πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν ο σύζυγός της Κώστας -που εργαζόταν στην προσωπική φρουρά επιχειρηματιών- γράφτηκε στο γυμναστήριο όπου εργαζόταν. Εκεί τη γνώρισε και την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα... Σύντομα ήρθε στη ζωή και ο καρπός του έρωτά τους και το φθινόπωρο του 2013 εκείνη αναγκάστηκε να αφήσει την δουλειά της στο γυμναστήριο.

Ήταν κάτι που φοβόταν ότι θα συμβεί από τη μέρα που έμεινε έγκυος και το είχε εμπιστευτεί μόνο στους πολύ δικούς της ανθρώπους, αφού είχε παρατηρήσει ότι η νέα διοίκηση είχε αρχίσει να την παραμερίζει. Σύμφωνα με το athensmagazine.gr, αυτό που την έκανε να ξεχάσει τις επαγγελματικές της έγνοιες ήταν ο γάμος της -πολιτικός και μετέπειτα θρησκευτικός- σε συνδυασμό με τον ερχομό του γιου της.

Η οικογενειακή της ευτυχία την απομάκρυνε από τους δικούς της ανθρώπους, που για κάποιο διάστημα δυσκολεύονταν να τη βρουν. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να εμφανίζονται μαύρα σύννεφα στον έγγαμο βίο της, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι περίπου έναν μήνα πριν μπει στο ριάλιτι με τον σύζυγό της ήταν εν διαστάσει.

Διαβάστε επίσης: Ειρήνη Κολιδά: Δεν ήταν δική μου απόφαση να αποχωρήσω από το "Survivor" 

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η σχέση τους χειροτέρεψε μετά τις ανυπόστατες φήμες που κυκλοφόρησαν για εκείνη και τον πρώην μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο, ωστόσο δεν έχουν καμία δόση αλήθειας αφού η Ειρήνη τις μέρες που πέρασαν λέγεται ότι ήρθε ξανά κοντά με τον πατέρα του παιδιού της.

"Μετά από πολλές συζητήσεις προσπάθησαν να αναπληρώσουν τα κενά μεταξύ τους. Κρίση ήταν και θα περάσει", συμπληρώνουν φίλοι και γνωστοί και καταλήγουν: "Παρά τη συμμετοχή της στο 'Survivor' και τα όσα μεσολάβησαν, φαίνεται πως θα ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια, καθώς γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης και από τις δύο πλευρές".

Tags ειρηνη κολιδα, survivor, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9460 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3280 s // Total time: 2.2739 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X