Πλούσια και οικονομικά μπουφέ σε 17 εστιατόρια της Κύπρου


Πλούσια και οικονομικά μπουφέ σε 17 εστιατόρια της Κύπρου

Μία εύκολη και πρακτική λύση με νόστιμα και χορταστικά πιάτα σε όλες τις πόλεις 

Αναζητώντας μία εύκολη και πρακτική λύση για φαγητό τόσο μεσημέρι όσο και βράδυ μπορείς να επιλέξεις ένα πληθωρικό μπουφέ με πολλά και διαφορετικά πιάτα και φαγητά της αρεκσείας σου και σε πολύ καλές τιμές.

Το Time Out σου δίνει 17 διαφορετικές επιλογές.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Ιεράμπελος
Πρόσφατα η κοινότητα του Φαρμακά της επαρχίας Λευκωσίας απέκτησε ένα ολοκάινουργιο οινοποιείο το Santa Irene το οποίο διατηρεί και το δικό του εστιατόριο τον Ιεράμπελο. Το εστιατόριο σερβίρει κάθε Παρασκευή και Σάββατο μεζέδες ενώ τις Κυριακές προσφέρει πλούσιο μπουφέ με €17 για ενήλικες, €10.50 για παιδιά. Η τιμή περιλαμβάνει ένα μπουκάλι νερό και για κάθε 4 άτομα ένα μπουκάλι κρασί. Το εστιατόριο θα σερβίρει μπουφέ και την ημέρα της Πρωτομαγιάς. (22515515).

Μαγεία Λαζανιάς
Η Λαζανιά είναι ένα μικρό, όμορφο χωριουδάκι, με γραφικά στενά και θέα το μοναστήρι του Μαχαιρά, που αξίζει να το επισκεφτείς αφού διαθέτει και μια φοβερή ταβερνούλα. Η "Μαγεία Λαζανιά" είναι η πρόταση εστίασης που αξίζει να δοκιμάσεις! Ο νεαρός μάγειρας Λοίζος, μπαίνει από νωρίς στην κουζίνα του κι ετοιμάζει όλα τα αγαπημένα παραδοσιακά φαγητά και σου τα προσφέρει σε κυριακάτικο μπουφέ με 15 ευρώ το άτομο μαζί με το ποτό και τον καφέ σου. Ανοιχτό και τις αργίες. Μεγάλη ζήτηση έχει το οφτόν κλέφτικο "Αρκατζίτικον" όπως το ονομάζει και τα μακαρόνια του φούρνου. Και κουπέπια και συκωτάκι και σούβλα και πιλάφι πλιγούρι και χόρτα με τα αβγά αλλά και σούπα τραχανά είναι μέσα στα πολλά που προσφέρει ο μπουφές του. (96530129).

Προσήλειο
Ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια για τον μπουφέ του είναι το Προσήλειο στη Μακεδονίτισσα. Το εστιατόριο σερβίρει καθημερινά μπουφέ εκτός Δευτέρα. Το μεσημεριανό μπουφέ κοστίζει €10.00 το άτομο και το βραδινό €12.90. (22350520 / 99463011).

Tags μπουφε, φαγητο, food news, οικονομικο μπουφε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3388 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2492 s // Total time: 2.5880 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X