Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Οι πρώτες τους δηλώσεις μετά την άφιξη του στην Ελλάδα


Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Οι πρώτες τους δηλώσεις μετά την άφιξη του στην Ελλάδα

Δείτε το βίντεο…

Στο αεροδρόμιο πέτυχε η κάμερα του "Φτιάξε καφέ" τον Στέλιο Χανταμπάκη κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, και δεν θα μπορούσε να μην πάρει δηλώσεις τόσο από εκείνον, όσο και από τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη και τους φίλους του, που τον περίμεναν καρτερικά:

"Ήταν κουραστικό πάρα πολύ το ταξίδι. Οι φίλοι μου νομίζω έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ και ήρθαν να κάνουν μια πλάκα ευχάριστη, τους ευχαριστώ. Πάω στα παιδάκια στο σπίτι, κοιμούνται τώρα, δεν ήρθε ο Μανώλης, πάω γρήγορα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, αυτά. Πώς αντέδρασα όταν άνοιξα το κινητό μου... Δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο, να έχει σχηματιστεί μια αρνητική γνώμη για σένα, αλλά εντάξει… Όσο για το post μου στο instagram, όποιοι πρόλαβαν να το πάρουν, το πήρανε. Εγώ ήρθα να σας πω δυο λόγια επειδή περιμένετε. Πλέον για μένα το παιχνίδι είναι παρελθόν, δεν θα διαγράψω κάτι τόσο όμορφο, πλέον σειρά έχουν τα επόμενα παιδιά που θα βγούνε" είπε, εμφανώς εγκρατής και αμήχανος ο Στέλιος Χανταμπάκης.

"Τον περιμένω με πολύ αγωνία, έχουν περάσει 2 μήνες. Δεν θέλω να πω τίποτα περί Survivor, ούτε για τα σχόλια. Τα παιδιά μας κοιμούνται, ανυπομονώ. Δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο. Εννοείται ότι θα στηρίξω τον άνθρωπό μου, είμαστε οικογένεια, και πρέπει να στηρίζεις τους δικού σουκαι στα εύκολα και στα δύσκολα" ανέφερε με τη σειρά της η Όλγα Πηλιάκη, με τη συγκίνηση να χρωματίζει τη φωνή της.

Στις κάμερες μίλησαν και οι φίλοι του, οι οποίοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Δείτε ακριβώς τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

Tags Στέλιος Χανταμπάκης, Όλγα Πηλιάκη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9730 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2869 s // Total time: 2.2600 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X