Άρχισαν οι πρόβες για τα 12α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2016


Άρχισαν οι πρόβες για τα 12α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2016

Δείτε τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου

Άρχισαν από χθες οι πρόβες για την μεγάλη βραδιά όπου η Shiseido παρουσιάζει τα 12α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2016 με παρουσιαστές τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωστή Μαραβέγια ενώ το ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα αναλάβει η Έλενα Παπαρίζου.
Αυτή τη στιγμή στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου πραγματοποιούνται πρόβες από τους χορευτές κάτω από την καθοδήγηση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, Φωκά Ευαγγελινού.

Διαβάστε επίσης: Ο Φωκάς Ευαγγελινός στην Κύπρο σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Η φετινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 25 Απριλίου και θα μεταδοθεί το Σάββατο στις 21.00 από τη τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, στηρίζεται στο δέντρο της ζωής που έχει να κάνει με το χρόνο, με τη γυναίκα και την εξέλιξή της στη διάρκεια του χρόνου και με τη δύναμη που κρύβει μέσα της.

Οι τέσσερις εποχές του χρόνου, η Άνοιξη, το Καλοκαίρι, το Φθινόπωρο και ο χειμώνας, διαδέχονται η μια την άλλη, δημιουργούν συναισθήματα και αναδεικνύουν το ρόλο της γυναίκας.

Tags βραβεια madame figaro γυναικες της χρονιας 2016, 12α βραβεια madame figaro γυναικες της χρονιας, φωκας ευαγγελινος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, Madame Figaro


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3755 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2219 s // Total time: 2.5975 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X