Σοκ! Εξαφανίστηκε η Ειρήνη Κολιδά από το σπίτι της λίγα 24ωρα πριν έρθει στην Κύπρο


Σοκ! Εξαφανίστηκε η Ειρήνη Κολιδά από το σπίτι της λίγα 24ωρα πριν έρθει στην Κύπρο

Τι συμβαίνει στην πρώην παίκτρια του Survivor;

Τι ακριβώς συμβαίνει με την διάσημη και κούκλα παίχτρια του "Survivor"; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Ειρήνη Κολιδά τα τελευταία 24ωρα έχει εγκαταλείψει το σπίτι της και οι γείτονες έχουν χάσει τα ίχνη της.

Διαβάστε επίσης: Επιτέλους το αποκάλυψε! Η Ειρήνη Κολιδά είπε για πρώτη φορά γιατί οι "μαχητές" έδιωξαν τον Αγγελόπουλου!

"Έχουμε να δούμε την Ειρήνη πολλές ημέρες, την έχουμε χάσει, η μητέρα της και το παιδί της είναι εδώ αλλά η κοπέλα έχει να φανεί πολλές ημέρες" λέει γειτόνισσα της στο youweekly.gr.
 

Μόλις το ακούσαμε, πέσαμε από τα σύννεφα καθώς εμείς βλέπουμε καθημερινά την παίκτρια "Μαχητών" να σουλατσάρει στις εκπομπές του ΣKAΪ και ΣΙΓΜΑ! Συγκεκριμένα, η τελευταία της συνέντευξη ήταν αυτή στο Rodeo και στον Βαγγέλη Περρή!

Ξέραμε ότι η γυμνάστρια του "Survivor" δεν αφήνει το μονάκριβο παιδί της ούτε λεπτό από τα μάτια της. Η Ειρήνη Κολιδά είναι μια καταπληκτική μητέρα που μεγαλώνει ένα παιδί μονάχη της με τεράστιες δυσκολίες. Οι αρμόδοι στο site σκέφτηκαν πως κάτι συμβαίνει και επικοινώνησαν με μία εξαιρετικά καλή φίλη της για να ρωτήσουν την αλήθεια για την περίεργη εξαφάνιση της.
 

Διαβάστε επίσης: Η Ειρήνη Κολιδά στην Κύπρο!

"Παιδιά μην ανησυχείτε απλά η κοπέλα θέλει να ηρεμήσει, γιατί κάθε μέρα έξω από το σπίτι της υπήρχαν από δημοσιογράφοι έχρι περίεργοι 'θαυμαστές' που την πολιορκούν ασφυκτικά. Αποφάσισε να αφήσει το σπίτι της για λίγες ημέρες για να γλιτώσει από όλους αυτούς τους ανθρώπους που της έκαναν την ζωή δύσκολη. Την φιλοξενούν φίλοι στα νότια προάστια μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα"!

Έτσι λύθηκε το μυστήριο με την Ειρήνη αν και εμείς μάθαμε ότι κάποιοι 'θαυμαστές' συγκεκριμένα δυο ξέφυγαν από τον έλεγχο με αποτέλεσμα η γυμνάστρια να ζητήσει βοήθεια από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής της…
 

Την Ειρήνη Κολιδά θα την δούμε στα 12α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2016 ενώ οι τηλεθεατές θα μπορούν να δουν την εκδήλωση το επόμενο Σάββατο από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ στις 21.00.

Tags ειρηνη κολιδα, survivor, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3429 s (232 Queries.) // Parse time: 0.9014 s // Total time: 3.2443 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X