21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2017

Εξομολογήσεις και ανάληψη ευθυνών στο τελευταίο επεισόδιο του "Survivor" πριν την ένωση των δύο ομάδων!

shareit!

Όλα όσα θα δούμε την ερχόμενη Κυριακή

Αποχώρησε χθες από τους "Διάσημους" ο Λάμπρος Χούτος, όμως έφυγε, όπως ο ίδιος είπε, πλούσιος από εμπειρίες και συναισθήματα.

Το τελευταίο "Συμβούλιο του νησιού" πριν την ένωση των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε χθες και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως στο πάρτι της "ένωσης" θα έχουν τη δυνατότητα να φάνε, ενώ νωρίτερα θα ευχαριστηθούν ένα μπάνιο. Στο πάρτι όλοι οι παίκτες θα πάρουν μέρος σ’ έναν μουσικό διαγωνισμό με έπαθλο που θα τους το ανακοινώσει εκείνη τη στιγμή. Η επόμενη μέρα θα τους βρει όλους μαζί στην ίδια παραλία, σε δύο διαφορετικές καλύβες. Θα εξακολουθούν να αγωνίζονται ως "Μαχητές" και "Διάσημοι" και να κερδίζουν έπαθλα ως δύο διαφορετικές ομάδες, αλλά μετά το αγώνισμα θα επιστρέφουν στην κοινή τους παραλία.

Διαβάστε επίσης: Ο Στέλιος Χανταμπάκης ανοίγει επιτέλους το στόμα του μετά την αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη για κλοπή των φαγητών

Ένα νέο επεισόδιο “Survivor” έρχεται την Κυριακή στις 21:15 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, με τους παίκτες να συζητούν για την επικείμενη "ένωση", ενώ λίγο αργότερα θα μεταβούν στην παραλία όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα προκειμένου να αναμετρηθούν και πάλι μεταξύ τους για το έπαθλο του φαγητού. Να σημειωθεί ότι οι "Μαχητές" υπερτερούν αριθμητικά, αφού πλέον στην ομάδα τους έχουν επτά παίκτες, ενώ οι "Διάσημοι" έξι. Το βράδυ, οι δυο ομάδες θα πάρουν μέρος σ’ ένα ακόμη "παιχνίδι ερωτήσεων", γεγονός που θα τους χαλαρώσει και θα περάσουν όμορφες διασκεδαστικές στιγμές.

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου όταν ανακαλύφθηκε από το Σάκη Τανιμανίδη αυτό που τον κατηγορούσε η ομάδα του

Την Κυριακή στις 21:15 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο που υπόσχεται δράση, αγωνία και αποκαλύψεις.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com