Επιστροφή στις πιο όμορφες αυλές της πόλης


Επιστροφή στις πιο όμορφες αυλές της πόλης

Ο καιρός αλλάζει και τα τραπεζάκια βγαίνουν έξω στις πράσινες αυλές και τους κήπους 

Ο καιρός είναι ανοιξιάτικος, η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα βράδια καθόμαστε στις αυλές της πόλης. Και το καλοκαίρι δεν είναι μακριά…

ESOBGA
Το μικρό εστιατόριο του English School αν δεν το έχεις επισκεφτεί ακόμα τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Το ολοκληρωμένο του όνομα είναι English School Boys Girls Association και πιο σύντομα λέγεται ESOBGA. Θα το βρεις πίσω ακριβώς από το English School περιτριγυρισμένο από τα δέντρα του γειτονικού πάρκου του Αγίου Δημητρίου. Μία όμορφη βεράντα με αυλή κρυμμένη μέσα στα δέντρα ενώ ένα μέρος της είναι καλυμμένο με συνθετικό χλοοτάπητα δημιουργούν, ίσως την πιο όμορφη αυλή της πρωτεύουσας. Εκεί θα φας μικρό ή μεγάλο μεζέ μαζί με μαγειρευτά, ζουμερό σουβλάκι χοιρινό, μαλακό κοτόπουλο σουβλάκι και φιλετάκια και άλλες νοστιμιές σε πολύ καλές τιμές. Με παγωμένο λευκό κρασί και καλή παρέα θα περάσεις μία δροσερή καλοκαιρινή βραδιά.
(96505060) Αγάθωνος 4, Λευκωσία. Δ-Σ 17.00-24.00.

Zaatar
Άνοιξε σχεδόν πριν ένα χρόνο στη Λευκωσία στον χώρο όπου στεγαζόταν το πρώην Π&Φ στην παλιά πόλη. Το έθνικ εστιατόριο διαθέτει μία μικρή και όμορφη πίσω αυλή με πρασινάδες και λουλούδια με πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα. Εδώ το μενού περιλαμβάνει έθνικ πιάτα Μέσης Ανατολής από Λίβανο και Συρία, πλούσιος μεζές (€15), α λα καρτ πιάτα, νόστιμο φαλάφελ και μπουρεκάκια. Το μαγαζί αγαπάει ιδιαίτερα τις αραβικές μουσικές βραδιές και τον χορό της κοιλιάς.
(77776600) Αισχύλου, παλιά Λευκωσία. Δ-Παρ 18.00-24.00. Σ-Κ 12.00-15.00 & 18.00-24.00.

Το Άναμμα
Θα σε πάω ξανά στο παλιό κομμάτι της πόλης αυτή τη φορά για σουβλάκι. Χορταστικές μερίδες και πιάτα από Το Άναμμα το οποίο θα το εκεί που στεγαζόταν παλαιότερα το Chop Stick. Δεν υπολογίζει πως πίσω κρύβεται μία αυλή με λεμονόδεντρα όπου θα απολαύσεις πιάτα από τον ξυλόφουρνο και καλά κάνεις να δοκιμάσεις την μαριναρισμένη του μπριζόλα και το γιαουρτλού.
(22210200) Λήδρας 89, παλιά Λευκωσία. Δ-Κ 12.00-24.00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags αυλες, φαγητο, food news, διασκεδαση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3515 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3614 s // Total time: 2.7128 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X