Μαρίνα Φιλιππίδου - Θεοχάρους: Μιλάει πρώτη φορά για τις κρίσεις στο γάμο της!


Μαρίνα Φιλιππίδου - Θεοχάρους: Μιλάει πρώτη φορά για τις κρίσεις στο γάμο της!

Διαβάστε αναλυτικά

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Super FM, Μαρίνα Φιλιππίδου – Θεοχάρους, είναι μία πολύ δυναμική και ειλικρινής γυναίκα, η οποία εξομολογείται τις αλήθειες της στο περιοδικό “OK!” σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ηαλήθεια είναι πως σε βρίσκω ιδιαίτερα ανανεωµένη. Έχει αλλάξει κάτι;
Όλα είναι super (γέλια). Η αλήθεια είναι πως περνώ πάρα πολύ καλά µε τον Χριστόδουλο Μαρτά και τον Κωνσταντίνο Τσιολή στον Super FM, κάθε πρωί. Περνάµε πάρα πολύ καλά και ως οµάδα, λόγω του ότι ήµασταν φίλοι από πριν κι έχουµε δέσει αρκετά.

Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που θεωρείς ότι κάνουν την εκποµπή σας τόσο πετυχηµένη;
Η χηµεία που έχουµε και το ότι αγαπάµε ο καθένας ξεχωριστά αυτό που κάνουµε, ερωτευόµαστε το αντικείµενό µας, πράγµα το οποίο πιστεύω ακράδαντα και βάζουµε στόχους για ακόµη καλύτερα αποτελέσµατα.

Τελικά ισχύει και στη δική σου περίπτωση αυτό που λένε ότι, το ραδιόφωνο είναι έρωτας;
Η αλήθεια είναι πως, ήµουν ερωτευµένη, µε όλα όσα έχω κάνει µέχρι σήµερα. Και µε την τηλεόραση και µε το ραδιόφωνο. Ερωτεύοµαι µε καθετί που ασχολούµαι, όπως και µε το µπαλέτο που ξαναµπήκε στη ζωή µου τα τελευταία χρόνια.

Είσαι από τα άτοµα που δεν επαναπαύονται µε τίποτα, έτσι δεν είναι;
Ασχολούµαι µε πολλά πράγµατα ταυτόχρονα. Πέρα από το ραδιόφωνο, µου αρέσει πολύ να ασχολούµαι και µε το σπίτι µου, µε την οικογενειακή επιχείρηση, µε το κατάστηµά µας και πολλά άλλα.

Αυτό που παρατηρώ είναι πως έχεις µια τεράστια αισιοδοξία για τα πάντα γύρω σου. Ανέκαθεν έβλεπες το ποτήρι µισογεµάτο;
Επειδή πάντα λέω πως δεν µεγαλώνουµε, αλλά «σοφαίνουµε», νοµίζω πως µεγαλώνοντας αλλάζει και ο τρόπος σκέψης µας και απολαµβάνω τα πράγµατα που µου δίνει η ωριµότητα. Το ότι µπορώ να βλέπω οµορφιά µέσα από την ανάλυση, για εµένα είναι πάρα πολύ σηµαντικό και πραγµατικά είναι απόλαυση. Το ότι µέσα µου νιώθω 17 χρονών και ταυτόχρονα µπορώ να καταλάβω και να εκτιµήσω την ουσία των πραγµάτων, αυτό είναι που δίνει τη µαγεία στα πράγµατα.

Αναλύεις δηλαδή τα πάντα γύρω σου;
Ανάλυση να θέλεις (γέλια). Αν και λειτουργώ πάντα µε το συναίσθηµα, ασχέτως ότι πολλές φορές µε έχει κάψει, εντούτοις για εµένα όλα είναι µαθηµατικά, το µυαλό µας καθοδηγεί το συναίσθηµα.

Αναφέρθηκες προηγουµένως σε καταστάσεις που σε έχουν «κάψει». Θες να µου αναφέρεις µερικές;
Γενικότερα, είµαι ή του ύψους ή του βάθους µε το όποιο κόστος. Δίνοµαι πάρα πολύ και όσο πιο πολύ δίνοµαι τόσο πιο πολύ παθαίνω, και δεν µιλώ µόνο για τον έρωτα. Όταν υπάρχει πληθώρα συναισθηµάτων, σαφώς, αυτό που µπορείς να πάρεις πίσω είναι είτε χαρά είτε θλίψη.

Και ως Καρκινάκι στο ζώδιο, αργείς πολύ να ξεπεράσεις κάποια γεγονότα, σωστά;
Το "αργώ" είναι πολύ µικρή λέξη για να δώσει την πραγµατική έννοια του τι µου συµβαίνει! Όµως, όταν πω το «ως εδώ ήταν», έχω πλήρη επίγνωση και πού το λέω και πότε το λέω, σηµαίνει ότι είµαι έτοιµη να βάλω τελεία.

Έχεις µετανιώσει για επιλογές του παρελθόντος, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελµατικό επίπεδο;
Έχει κάποιον που δεν κάνει λάθη; Σαφώς και έχω κάνει λάθη. Όµως για να έπραξα ό,τι έπραξα τη δεδοµένη στιγµή, κάποιος λόγος θα υπήρχε. Κι εγώ ως άνθρωπος πολλές φορές µπορεί να πω το, αν έκανα εκείνο, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγµατα, όµως πιστεύω πως κάποια πράγµατα είναι για να γίνουν και τα «µνηµόσυνα» δεν ωφελούν σε τίποτα.

Αλήθεια, τι θα σε έβγαζε εκτός όριων;
Το ψέµα, το οποίο µε εξοργίζει αφάνταστα. Δεν µπορώ να πω ψέµατα, ούτε να µου πουν. Τώρα, τα αθώα ψεµατάκια, τα "κατά συνθήκη" ψεύδη που τα λες για να µην πληγώσεις κάποιον ή για να καλύψεις µια κατάσταση που ξέρεις ότι θα αποφέρει αρνητικά συναισθήµατα, µπορεί και να τα πω.

Και έχεις πληγώσει και έχεις πληγωθεί, όπως όλοι µας άλλωστε. Είσαι από τους ανθρώπους που ζητούν εύκολα συγγνώµη;
Ναι, εκεί που νιώθω ότι έσφαλα, σαφώς και ζητώ συγγνώµη, από το πιο µικρό πράγµα µέχρι το πιο µεγάλο.

Κλαις συχνά;
Και από λύπη και από χαρά, αν και το έχω µαζέψει η αλήθεια τώρα τελευταία.

Γελάς όµως και συχνά! Μήπως αυτό πηγάζει και από το δυναµισµό σου;
Μπορεί να είναι και αυτό που λες. Γενικότερα, για εµένα η κάθε µέρα είναι ξεχωριστή και την παίρνω έτσι όπως έρχεται. Δεν ξέρω αν το χαµόγελό µου πηγάζει από το δυναµισµό µου, αυτό που ξέρω όµως είναι πως είµαι επαγγελµατίας.

Αλήθεια, η τηλεόραση δεν σου έχει λείψει;
Ναι, αλλά όχι σε σηµείο που να θέλω να επιστρέψω οπωσδήποτε.

Αν και απέχεις από την τηλεόραση, εντούτοις ο κόσµος φαίνεται πως σε θυµάται πολύ έντονα…
Νοµίζω επειδή η Κύπρος είναι τόσο µικρή, λίγο πολύ όλοι ξέρουµε ο ένας τον άλλον. Είναι αστείο να χρησιµοποιούµε τον όρο διάσηµος στην Κύπρο, αναγνωρίσιµος ναι, γιατί πλέον αυτό είναι το πιο εύκολο.

Δεν σου έχουν λείψει δηλαδή τα φώτα της δηµοσιότητας;
Όχι. Αν ήθελα θα επεδίωκα να ήµουν µπροστά απ' αυτά. Τα κοσµικά events, για παράδειγµα, δεν έχουν να µου προσφέρουν κάτι. Βέβαια, δεν έχω ούτε το χρόνο να πηγαίνω στα διάφορα events και, αν έχω λίγο χρόνο, προτιµώ να κάνω κάτι πιο προσωπικό. Για εµένα η ουσία είναι αλλού. Στο σπίτι µου και στα µωρά µου, τα τετράποδά µου.

Θεωρείς ότι υπάρχει για κάποιους star system στην Κύπρο;
Για µένα δεν υπάρχει, υπάρχουν ένα-δυο άτοµα που έχουν άστρο, αλλά µέχρι εκεί! Προσωπικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει star system.

Προηγουµένως αναφέρθηκες στα µωρά σου και εννοούσες τα τετράποδά σου…
Πραγµατικά πιστεύω ότι είναι τα µωρά µου. Είναι τόση η αγάπη και η έγνοια που τους έχω, που δεν τα διαχωρίζω από τους ανθρώπους.

Σε ενοχλεί όταν ο κόσµος σε ρωτά πότε θα κάνεις παιδί;
Το θεωρώ αδιακρισία αυτό από τον κόσµο.

Φοβίες έχεις ως άτοµο;
Ο άνθρωπος που δεν έχει φοβίες είναι επικίνδυνος.

Τι φοβάσαι πιο πολύ;
Την απώλεια των αγαπηµένων µου πλασµάτων, δίποδων ή τετράποδων. Και δυστυχώς το τελευταίο εξάµηνο είχα αρκετές απώλειες.

Με τον Χάρη είστε µαζί σχεδόν δεκατέσσερα χρόνια, από τα οποία τα οκτώ παντρεµένοι. Έχουν αλλάξει οι ισορροπίες ανάµεσά σας;
Όχι, πάντα ο Χάρης ήταν και παραµένει ο αρχηγός! (Γελάει).

Λένε, ότι µετά από κάποια χρόνια, ο έρωτας περνά κι αυτό που µένει είναι η αγάπη. Ισχύει και στο δικό σας γάµο αυτό;
Ο έρωτας γεννιέται ξανά και ξανά, αρκεί να το θέλεις. Όταν δύο άτοµα θέλουν, το παλεύουν. Εύκολη συνύπαρξη δεν υπάρχει σε οποιαδήποτε µορφή σχέσης, γιατί κανείς δεν είναι ίδιος µε κανένα. Σε µια σχέση πρέπει να υπάρχουν και οι υποχωρήσεις και ο συµβιβασµός.

Κρίση στο γάµο σας έχετε περάσει;
Πολλές (γέλια). Είµαστε και οι δυο πολύ δυναµικές προσωπικότητες και είναι φυσικό όταν δυο δυνάµεις συνυπάρχουν να συγκρούονται συχνά. Δε θα µας έλεγες «ήρεµο ζευγάρι», όµως υπάρχει τεράστια αγάπη ανάµεσά µας κι αυτή από µόνη της τα σώζει όλα.

Τι απολαµβάνετε να κάνετε περισσότερο σαν ζευγάρι;
Να σκοτωνόµαστε (γέλια). Πέραν της πλάκας, µας αρέσει πάρα πολύ να µαζευόµαστε στο σπίτι µε παρέα, να πηγαίνουµε ταξίδια και γενικότερα να περνάµε ποιοτικό χρόνο µαζί.

Μια από τις τελευταίες σου ασχολίες, είναι και το µπαλέτο. Πώς προέκυψε στη ζωή σου;
Το µπαλέτο υπήρχε στη ζωή µου από παιδάκι. Σταµάτησα γύρω στα 17 µου και όταν άνοιξε τη σχολή η Βασιλική Βέβη, η δασκάλα µου στη Λεµεσό, ξεκίνησα µαζί της να κάνω µπαλέτο, εδώ και τέσσερα χρόνια σχεδόν. Για εµένα το µπαλέτο λειτουργεί ως ψυχοθεραπεία. Μάλιστα, φέτος ετοιµάζουµε τη δεύτερη παράστασή µας, η οποία θα γίνει στις 3 Ιουλίου στο Δηµοτικό Θέατρο Αγίου Αθανασίου στη Λεµεσό.

Με το τραγούδι συνεχίζεις να ασχολείσαι;
Δεν σταµατώ να τραγουδώ. Όσο µιλώ άλλο τόσο τραγουδώ.

Γυµνάζεσαι κιόλας;
Ναι, κάνω παράλληλα και πιλάτες, αλλά η πιο δυνατή γυµναστική είναι το µπαλέτο.

Είσαι από τις γυναίκες που περιποιούνται τον εαυτό τους καθηµερινά;
Ποτέ δεν ήµουν µανιακή µε την περιποίηση του εαυτού µου. Με την έννοια να βάζω κρέµες και διάφορα τέτοια και να σου πω και την αλήθεια, ούτε µε ένοιαξε και ποτέ ιδιαίτερα.

Με τη µόδα ποια η σχέση σου;
Την παρακολουθώ αλλά δεν την ακολουθώ πιστά. Διαλέγω αυτά που µπορώ να φορώ και όχι να µε φορούν.

Το µεγαλύτερό σου όνειρο ποιο είναι;
Να είµαστε καλά, να έχουµε υγεία και να είµαστε αγαπηµένοι.

Ποιο ρόλο παίζει η φιλία στη ζωή σου;
Η φιλία παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στη ζωή µου και είµαι πολύ ευλογηµένη για τους φίλους που έχω. Οι κολλητές µου είναι οι παιδικές µου φίλες. Βέβαια, κάνω και καινούργιους φίλους. Νιώθω τόσο ευλογηµένη και για τους φίλους µου και για την οικογένειά µου.

Κλείνοντας, πώς θα ήθελες να εξελιχθεί η ζωή σου;
Δεν θέλω να κάνω σχέδια και όνειρα. Δεν µου αρέσει να βλέπω µακροπρόθεσµα, αλλά να ζω το παρόν και να δουλεύω στο να κάνω το µέλλον καλύτερο!
 

Tags Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3648 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3767 s // Total time: 2.7415 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X