Αυτό είναι το νέο, πολυτελές boutique hotel του Πρωταρά


Αυτό είναι το νέο, πολυτελές boutique hotel του Πρωταρά

Ένα νέο ξενοδοχείο της εταιρείας Louis ανοίγει την άνοιξη στην περιοχή Περνέρα

Αν και βρισκόμαστε αρκετά μακριά ακόμη από το καλοκαίρι εντούτοις οι πρώτες "καλοκαιρινές" ειδήσεις άρχισαν να φτάνουν στα αυτιά μας. Πολλά ξενοδοχεία ανακαινίζονται και κάποια εντελώς καινούργια μας συστήνονται για πρώτη φορά.

Μία τέτοια περίπτωση ενός εξ ολοκλήρως ανακαινισμένου ξενοδοχείου είναι και αυτή του νέου αποκτήματος της εταιρείας Louis στον Πρωταρά. Το καινούργιο μέλος της οικογένειας της Louis ονομάζεται Louis Infinity Blue, βρίσκεται στην περιοχή Περνέρα του Πρωταρά πάνω στην βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία και θα λειτουργήσει στις αρχές της άνοιξη φέτος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα boutique hotel 50 πολυτελέστατων δωματίων εκ των οποίων τα 30 είναι σουίτες, τα 8 superior σουίτες και τα υπόλοιπα superior studios. To  Louis Infinity Blue θα είναι ένα τουριστικό θέρετρο all inclusive αποκλειστικά για ενήλικες το οποίο θα διαθέτει το εστιατόριο "The Open Kitchen Restaurant", το "The Open Kitchen Bar" στην εξωτερική πισίνα και ένα υπέροχο beach bar στην παραλία της Περνέρα.

Ένα νέο boutique hotel σε μοντέρνα γραμμή, με διακόσμηση με γήινα χρώματα και στις αποχρώσεις του ατελείωτου μπλε της θάλασσας, όπως ακριβώς το λέει και το όνομά του  Louis Infinity Blue.

Tags Louis Infinity Blue, Louis, Ξενοδοχείο, κυπρος πρωταρα, Διακοπές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6944 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4122 s // Total time: 2.1066 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X