Η πρώτη συλλογή κοσμημάτων της Rihanna


Η πρώτη συλλογή κοσμημάτων της Rihanna

Δείτε τις εικόνες

Η Rihanna από τι φαίνεται έχει το "άγγιγμα του Μίδα" όχι μόνο στην μουσική βιομηχανία αλλά και στη βιομηχανία της μόδας.

Έχει ήδη συνεργαστεί με επώνυμους οίκους όπως Dior, Manolo Blahnik και πρόσφατα με τον οίκο Fendi σχεδιάζοντας την επιτυχημένη prêt-à-porter  συλλογή "Fenty x Puma". Αυτή τη φόρα, η Riri ετοιμάζει κάτι αλλιώτικο. Βάζει για λίγο το μικρόφωνο στην άκρη για να συνεργαστεί με τον ελβετικό οίκο κοσμημάτων Chopard.

Η Rihanna αναλαμβάνει και πάλι ρόλο σχεδιαστή και λανσάρει στην αγορά μια limited edition συλλογή κοσμημάτων με την ονομασία "Rihanna loves Chopard". Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τον τόπο καταγωγής της νεαρής τραγουδίστριας, τα εξωτικά νησιά Μπαρμπέιντος. Εννέα glamourous κομμάτια από πολύτιμους λίθους, τα όποια μπορεί κάποιος να προ παραγγείλει στην ιστοσελίδα του οίκου Chopard, συνθέτουν την πρώτη haute jewellery συλλογή της ποπ σταρ.

"Πάντα ήμουν ερωτευμένη με τα εξαίσια κοσμήματα Chopard, το ότι θα σχεδίαζα συλλογές μαζί τους είναι κάτι που ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω", δήλωσε η Rihanna, η όποια μέσω παλαιότερων της εμφανίσεων, είχε δείξει την αγάπη της στον συγκεκριμένο οίκο. 

Tags Rihanna, dior, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3911 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2194 s // Total time: 2.6106 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X