Μάθετε τι κάνουν οι γυναίκες με ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις!


Μάθετε τι κάνουν οι γυναίκες με ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις!

Ακολουθήστε τα μυστικά τους

Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί τι κάνουν οι γυναίκες που διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις, ειδικά σε περιπτώσεις όπου εσείς δεν καταφέρνετε να κρατήσετε μία σχέση πέρα από μερικές εβδομάδες ή μήνες. Ερευνητές αποκάλυψαν τον τρόπο που σκέφτονται και δρουν οι γυναίκες σε μακροχρόνιες σχέσεις και είναι ευτυχισμένες!

Ζούνε στο παρόν: Στο εξωτερικό αποκαλούν αυτή την τεχνική "Mindfulness" και έχει να κάνει με την ικανότητα να ζεις καταστάσεις και συναισθήματα από απόσταση, ειδικά όταν χρειάζεται. Αντί, λοιπόν, να αφήνουν τη ζωή τους να περνάει, αυτές οι γυναίκες τη ζουν με όλο τους το είναι. Αυτή η φιλοσοφία ζωής απομακρύνει τον θυμό και τα αρνητικά συναισθήματα κάτι που συνήθως δημιουργεί τσακωμούς και γκρίνια στα ζευγάρια.

Είναι περιπετειώδεις: Σύμφωνα με έρευνα η φάση «ταξίδι του μέλητος» διαρκεί συνήθως έναν χρόνο στα περισσότερα ζευγάρια. Γυναίκες με πετυχημένες σχέσεις φροντίζουν ώστε αυτή η όμορφη φάση να κρατήσει περισσότερο κάνοντας τακτικά, διαφορετικά πράγματα με τους συντρόφους τους.

Δεν πάνε ποτέ για ύπνο θυμωμένες: Οι γυναίκες με υγιείς και όμορφες σχέσεις δεν αφήνουν έναν τσακωμό να κρατήσει για πολλές ώρες και ειδικά όταν πάνε για ύπνο. Το να πάτε στο κρεβάτι με νεύρα δεν είναι καλό ούτε για τη σχέση σας αλλά ούτε για την ψυχολογία σας.

Tags σχεσεις, ζευγαρια, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5185 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3390 s // Total time: 2.8575 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X