Μάθετε το μυστικό για να πηγαίνετε συχνά γυμναστήριο!


Μάθετε το μυστικό για να πηγαίνετε συχνά γυμναστήριο!

Ακολουθήστε αυτή τη συμβουλή

Όλο και περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι η θέληση είναι υπερεκτιμημένη. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε για να πετύχουμε ένα στόχο (π.χ. να χάσουμε κιλά ή να γυμναστούμε) είναι να δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες ώστε να ερχόμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο αντιμέτωποι με τους πειρασμούς και την αναβλητικότητα.

Στην περίπτωση της δίαιτας αυτό σημαίνει, π.χ., ότι πρέπει να κρύψουμε τις παχυντικές λιχουδιές βαθιά στο ντουλάπι της κουζίνας και να αφήσουμε τα υγιεινά σνακ πάνω στον πάγκο. Και στην επιλογή του ιδανικού γυμναστηρίου, σύμφωνα με την αναφορά της εταιρείας μάρκετινγκ Dstillery, να διαλέξουμε κάποιο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι μας.

Ακούγεται λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι όσο λιγότερα χιλιόμετρα μας χωρίζουν από το γυμναστήριο, τόσο πιο πιθανό θα είναι να βρούμε το χρόνο για να το επισκεφτούμε έστω και για μισή ώρα και τόσο πιο εύκολο θα είναι να καταπολεμήσουμε την τεμπέλικη πλευρά του εαυτού μας, που μας παρακινεί να αράξουμε στον καναπέ.

Υπάρχει όμως και μια εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα: βάσει της ίδιας πηγής, όσοι εγγράφονται σε ακριβά προγράμματα άσκησης συμμετέχουν σε αυτά με μεγαλύτερη συνέπεια. Ίσως επειδή είναι πιο συνειδητοποιημένοι (διαφορετικά, άλλωστε, πιθανότατα δεν θα είχαν επενδύσει μια μικρή περιουσία).

Tags γυμναστικη, γυμναστήριο, μυστικο, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7197 s (228 Queries.) // Parse time: 0.7170 s // Total time: 3.4367 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X