Marc Jacobs: Η νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια του αρώματος Daisy


Marc Jacobs: Η νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια του αρώματος Daisy

Πρωταγωνιστεί το διεθνούς φήμης μοντέλο Kaia Gerber

Η Marc Jacobs International και η Marc Jacobs Fragrances, ανακοίνωσε ότι το διεθνούς φήμης μοντέλο, η Kaia Gerber θα πρωταγωνιστεί στη νέα διεθνή διαφημιστική καμπάνια για το εικονικό, γυναικείο άρωμα του brand, Daisy Marc Jacobs, που θα κάνει το ντεμπούτο το σ’ όλο τον κόσμο, τον Απρίλιο του 2017.

Τα τελευταία δέκα χρόνια, το Daisy Marc Jacobs έχει κατακτήσει τις καρδιές σ’ ολόκληρο τον κόσμο, με μια αβίαστη γοητεία και νεανική κομψότητα. Φέτος την άνοιξη, η νέα καμπάνια παραμένει πιστή στις βασικές αξίες του Daisy, την αισιοδοξία, την θηλυκότητα, και το νεανικό ελεύθερο πνεύμα.

Γυρισμένη σε μια τοποθεσία του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια, σε ένα όμορφο λιβάδι με άγριες μαργαρίτες, η διαφημιστική καμπάνια γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε φιλμ 16mm για να έχει ένα σχεδόν ημιτελές αποτέλεσμα. Οι εικόνες τύπου ντοκιμαντέρ εντυπωσιάζουν με το μοναδικό στιλ της Kaia από τις πρώτες στιγμές του φιλμ μέχρι που μοιράζεται ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τα μοντέλα συναδέλφους της, τη Sofia Mechetner και την Dilia Martins σε ένα αιθέριο περιβάλλον στην ύπαιθρο κάτω από τον καταγάλανο ουρανό.

Ο διάσημος φωτογράφος μόδας Alasdair McLellan κινηματογράφησε και σκηνοθέτησε την καμπάνια με διεύθυνση του δημιουργικού από την Katie Grand, καλλιτεχνική διεύθυνση του David James και το πρακτορείο DJA. Στη τηλεοπτική καμπάνια "ακούγεται" το κομμάτι 'Dream Baby Dream' από το Λονδρέζικο συγκρότημα Suicide.

"Είμαι ενθουσιασμένη γιατί είμαι το πρόσωπο της Daisy του Marc Jacobs. Η διαφημιστική εκστρατεία είναι παιχνιδιάρικη, με ανάλαφρο πνεύμα, και είναι ακριβώς όπως αισθάνομαι τις περισσότερες ημέρες", δήλωσε η Kaia. "Αυτή είναι η πρώτη παγκόσμια εκστρατεία στην οποία συμμετέχω για ένα άρωμα, και έχω την τιμή να είναι με τον Marc Jacobs, ένα εικονικό brand (μάρκα) που έχω γνωρίσει και αγαπήσει για όσο χρονικό διάστημα μπορώ να θυμηθώ".

"Το Daisy του Marc Jacobs είναι ένα σημαντικό προνόμιο μέσα στο χαρτοφυλάκιο του αμερικάνικου οίκου του Marc Jacobs, και αυτή η νέα καμπάνια θεσπίζει ακόμη περισσότερο το Daisy ως μια διαχρονική ερμηνεία του νεανικού πνεύματος", δήλωσε ο Renaud Salmon, ο αντιπρόεδρος "Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασία με Kaia για αυτή την εκστρατεία, καθώς αυτό το νεαρό κορίτσι ενσαρκώνει τέλεια την αυτοπεποίθηση και το ελεύθερο πνεύμα της πρωταγωνίστριας του Daisy, το κορίτσι της εποχής μας".

Το άρωμα Daisy του Marc Jacobs αρχικά λανσαρίστηκε το 2007 και ενσαρκώνει την ευωδιά του κοριτσιού Daisy που το φοράει: Διαχρονικό, αλλά και νεανικό στην καρδιά, έχει ως κύριες νότες του τα άγρια μούρα, την άσπρη βιολέτα, το έγχυμα γιασεμιού και το σανταλόξυλο. Το άρωμα δημιουργήθηκε από τον διακεκριμένο αρωματοποιό Alberto Morillas του οίκου αρωματοποιΐας Firmenich.

Tags marc jacobs, Marc Jacobs Daisy, Kaia Gerber, beauty, perfume, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9520 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4347 s // Total time: 2.3867 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X