Γιώργος Αναγιώτος: Αποκαλύπτει πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας


Γιώργος Αναγιώτος: Αποκαλύπτει πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Πως φαντάζεται εκείνη την μέρα;

Για το ρόλο του Φοίβου στην πετυχημένη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ. "Γαλάτεια", για το αν υπήρξε ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση καθώς και για τον επικείμενο γάμο του, μας μιλά ο Γιώργος Αναγιωτός στη συνέντευξη που διαβάσαμε στο "Ilovetv" του περιοδικού "ΟΚ!". 

Καταρχάς να ξεκινήσουμε λίγο από την ένταξή σου στην πετυχημένη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ "Γαλάτεια", αναλαμβάνοντας το ρόλο του Φοίβου. Ένας ρόλος, εντελώς διαφορετικός από αυτούς που μας έχεις συνηθίσει. Μίλησέ μου λίγο γι’ αυτό…
Αν και στην αρχή δεν φαίνεται αυτό, εντούτοις, στην πορεία, ο ρόλος του Φοίβου θα δείξει πως είναι ένας πολύ διαφορετικός ρόλος από αυτούς που έχω κάνει έως τώρα τηλεοπτικά και αυτό για εμένα αποτελεί πρόκληση. Ίσως, η «Γαλάτεια», είναι μία ευκαιρία να δείξω και κάτι άλλο τηλεοπτικά, πέρα από το "καλό παιδί" που μου έδιναν ως τώρα.
Το γεγονός ότι μπήκες στα μισά της σεζόν, σε μια ήδη πετυχημένη σειρά αποτέλεσε μεγαλύτερη πρόκληση για σένα;
Δεν μπορώ να πω πως ήταν πρόκληση για δυο λόγους. Πρώτον όπως είπες είναι ήδη μια πετυχημένη σειρά με μια προδιαγεγραμμένη πορεία, έτσι φεύγει από πάνω μου το βάρος και το άγχος της επιτυχίας. Και δεύτερον, μπήκα σε μια όμορφη ομάδα όπου τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια, ήταν οι άνθρωποι που δουλεύαμε καθημερινά, που περάσαμε τόσα πολλά, οι φίλοι μου.
Αρκετοί ηθοποιοί, λένε, πως οι σειρές εποχής έχουν άλλη μαγεία. Συμμερίζεσαι αυτή την άποψη και αν ναι για ποιο λόγο;
Δεν ξέρω αν η σωστή λέξη είναι μαγεία. Αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να στηρίζουμε τόσο την παράδοσή μας όσο και την ιστορία μας. Είναι όμορφο να ψάχνεις μια συγκεκριμένη εποχή πέρα από τη δική σου και να ανακαλύπτεις γεγονότα και συμπεριφορές, αλλά και τρόπο ομιλίας διαφορετικό από το σήμερα.
Είναι όντως πραγματικά τα αισθήματα του Φοίβου απέναντι στη Γαλάτεια, ή μήπως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από όλο αυτό;
Το ότι είναι γοητευμένος από τη Γαλάτεια αυτό είναι δεδομένο. Σίγουρα θα την ήθελε για γυναίκα του για πολλούς λόγους. Κυρίως για τη δυναμική του χαρακτήρα της. Ένας τόσο πολυταξιδεμένος άνθρωπος όμως δεν θα ήταν ευχαριστημένος μόνο με αυτά. Το τι κρύβεται πίσω από τον τόσο καλό του χαρακτήρα θα το δούμε στη πορεία.
Ουσιαστικά, ο Φοίβος είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Γαλάτειας - Πετρή. Τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται πολύ συχνά και στις ημέρες μας. Τελικά, το μόνο που αλλάζει είναι οι εποχές;
Από τη στιγμή που ο Φοίβος μπαίνει ανάμεσα σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι σίγουρα θεωρείται το τρίτο πρόσωπο σε αυτή τη σχέση. Όταν όμως επίσημα αρραβωνιάζονται, τολμώ να πω πως πλέον το τρίτο πρόσωπο θεωρείται ο Πετρής. Φυσικά και το μόνο που αλλάζει είναι οι εποχές σε όλους τους τομείς. Η ιστορία το έχει δείξει άπειρες φορές.
Προσωπικά, έτυχε να βρεθείς σε παρόμοιες καταστάσεις;
Όλοι σίγουρα μέσα από τις διάφορες διαπροσωπικές σχέσεις μας, έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις παρόμοιες ή ίδιες με διάφορους τηλεοπτικούς ήρωες, άλλωστε όλοι οι χαρακτήρες από το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση είναι πλασμένοι βάσει της πραγματικότητας, της αληθινής ζωής. Το αν βίωσα κάτι παρόμοιο ή όχι δεν νομίζω να ενδιαφέρει και κάποιον παρά μόνο εμένα.
Αλήθεια, μέχρι που φτάνουν τα δικά σου όρια;
Δεν ξέρω πλέον όσο περνούν τα χρόνια που φτάνουν, το μόνο που ξέρω είναι πως έφταναν αρκετά μακριά.
Στην τελευταία μας συνέντευξη, μου είπες πως σκέφτεσαι να κάνεις πρόταση γάμου στην αγαπημένη σου. Την πρόταση τελικά την έκανες! Ο γάμος πότε θα γίνει;
Τελικά έγινε η πρόταση ναι! Αν όλα πάνε καλά υπολογίζουμε το καλοκαίρι του 2018!
Πώς φαντάζεσαι εκείνη τη μέρα;
Μια μέρα δική μας, των φίλων και της οικογένειάς μας. Μια μέρα γεμάτη παράδοση.

Tags γιωργος αναγιωτος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7796 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3534 s // Total time: 3.1330 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X