Στο σπίτι της Έλενας Αρμένη


Στο σπίτι της Έλενας Αρμένη

Δείτε τις εικόνες

Η πετυχηµένη Dj, Έλενα Αρµένη, υποδέχτηκε τη Madame Figaro στο σπίτι της στη Λεµεσό και µας ξεναγεί σε έναν κόσµο, γεµάτο µουσική, χρώµα και φαντασία!

Το άλμπουμ των παιδικών της χρόνων  γεµάτο πολύχρωµες αναµνήσεις πάντα µε φόντο τη Λεµεσό. Όµορφες σχολικές στιγµές γεµάτες µουσική, παιχνίδια στη γειτονιά, υπέροχες οικογενειακές αναµνήσεις… Όλα αυτά συνθέτουν τα ανέµελα παιδικά και εφηβικά χρόνια της Έλενας Αρµένη.  Άλλωστε, οι άνθρωποι που ανακαλούν τις όµορφες αναµνήσεις και όχι τις άσχηµες στιγµές από το παρελθόν τους, είναι περισσότερο ευτυχισµένοι στη ζωή τους. Αυτό ένιωσα όταν πήγα να τη συναντήσω στο σπίτι της στην περιοχή Γερµασόγειας. Ένας χώρος στον οποίο αισθάνεσαι άνετα και ζεστά. "Συµµετείχα ενεργά σε όλη τη διαδικασία του σχεδιασµού, της διαρρύθµισης και της διακόσµησης του σπιτιού και αυτό µε έκανε να αγαπήσω την κάθε του γωνιά". Το καταφύγιό της είναι ένας χώρος γεµάτος cds, decks, φωτογραφίες και πολλά προσωπικά αντικείµενα. "Εδώ είναι ο παράδεισός µου, το βασίλειό µου, εδώ έχω τον υπολογιστή µου, χαλαρώνω, ασχολούµαι µε τις µουσικές µου και τακτοποιώ τις σκέψεις µου. Συνδέοµαι µε αντικείµενα ναι, πιο πολύ όµως µε αυτά που ξυπνούν τα συναισθήµατα τα οποία αντιπροσωπεύουν. Το αγαπηµένο µου, είναι ένας περιστρεφόµενος κλόουν µε µουσική που µου χάρισε η κολλητή µου πριν από πολλά χρόνια, όταν περνούσα µια πολύ δύσκολη φάση. Επίσης αγαπώ και δυο γλυπτά αγγέλων που µου χάρισε ο ξάδελφός µου, µε την ευχή το ένα να προσέχει εµένα και το άλλο την οικογένειά µου".

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ
Πετυχηµένη Dj, σύζυγος, µητέρα και µία δυναµική προσωπικότητα. Για την Έλενα Αρµένη, δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό από την οικογένεια. Με δύο αγόρια,
24 και 17 ετών, η καθηµερινότητά της σε ένα σπίτι ανδροκρατούµενο, µοιάζει σαν ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης. Μεγαλώνοντας µε αυστηρούς γονείς, µου εξοµολογείται πως η ίδια προσπαθεί µε τα παιδιά της να διατηρεί µία πιο άνετη και φιλική σχέση. Στα µάτια της διακρίνω αυτή την περηφάνια που νιώθει κάθε µητέρα, βλέποντας τα παιδιά της να µεγαλώνουν. "Τους καµαρώνω. ∆εν µε αγχώνει το γεγονός ότι κάποια στιγµή θα φύγουν από το σπίτι, εφόσον βέβαια καταφέρουν να αποκτήσουν τα σωστά εφόδια, έτσι ώστε να δηµιουργήσουν τη δική τους ζωή συνειδητοποιηµένοι και έτοιµοι για όσα θα έχουν να αντιµετωπίσουν. Όταν ήταν τα παιδιά µικρά κάναµε πολλά πράγµατα µαζί. Μεγαλώνοντας όµως, λιγοστεύουν και οι στιγµές αυτές. Φροντίζουµε όµως να τρώµε συχνά οι τέσσερίς µας. Μάλιστα πολλές φορές συµµετέχουµε όλοι στην προετοιµασία του γεύµατος, ειδικά όταν κάνουµε µπάρµπεκιου. Ευτυχώς είµαστε όλοι καλοφαγάδες".

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Από τις πιο γνωστές Dj του νησιού, η Έλενα, από µικρή είχε µία ιδιαίτερη αγάπη για τη µουσική, κάτι που µεγαλώνοντας κατάφερε να το κάνει ενασχόληση. «Από τότε που θυµάµαι τον εαυτό µου δεν υπήρξε µέρα που να µην ασχοληθώ µε τη µουσική. Μεγάλωσα µε τη µουσική στα αυτιά µου και το τραγούδι στο στόµα µου». Για την ίδια, η µουσική αποτελεί µία σχέση εξάρτησης.
Είναι η διέξοδός της και ένας τρόπος για να χαλαρώνει, να εκτονώνεται και να ξεφεύγει. Έχοντας παίξει µουσική σε όλα σχεδόν τα κοσµικά πάρτι του νησιού, διερωτώµαι ποιο ήταν το πρώτο πάρτι που ανέλαβε. "Ήταν µίας πολύ καλής µου φίλης, πριν από αρκετά χρονιά. Παραµονή Πρωτοχρονιάς µε πάνω από 200 καλεσµένους. ∆εν έβρισκε Dj και προσφέρθηκα να αναλάβω εγώ αυτό το ρόλο. Εντελώς άσχετη τότε µε τα µηχανήµατα, τόλµησα. Και ευτυχώς υποδεχτήκαµε τη νέα χρονιά µε ξέφρενο γλέντι. Μετά από αυτό, πήρα τα πάνω µου και έπαιζα σε διάφορα πάρτι φίλων. Το επόµενο βήµα ήταν να παίξω στο House Bar and Restaurant στη Λεµεσό. Τότε αντιλήφθηκα ότι µπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιοδήποτε περιβάλλον και κοινό".

ΘΕΜΑ ΣΤΥΛ
Ιδιαίτερα κοµψή και στυλάτη ξεχωρίζει πάντα στους κοσµικούς κύκλους. Παρακολουθεί τις τάσεις της µόδας, χωρίς ωστόσο να τις ακολουθεί πιστά. Όσο για το τι κυριαρχεί στην γκαρνταρόµπα της; "Το µαύρο χρώµα. Σίγουρο, κοµψό και διαχρονικό αλλά και ταυτόχρονα µουντό. Έτσι έχω και αρκετά πολύχρωµα κοµµάτια τα οποία απολαµβάνω να φορώ. Επίσης λατρεύω τις τσάντες, τα παπούτσια και γενικά όλα τα αξεσουάρ. Θα έλεγα πως το φετίχ µου είναι τα faux bijoux. Τα θεωρώ σηµαντικό συµπλήρωµα µιας ολοκληρωµένης εµφάνισης".

IT'S MY LIFE
H ευτυχία για την Έλενα,
εµπεριέχεται στα απλά πράγµατα. Κυρίως στην εσωτερική της ισορροπία. "Θέλω να ζω τη ζωή µου, όσο φυσικά η ίδια µου το επιτρέπει, ως σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής και όχι ως κοµπάρσος. Έµαθα να παίρνω τη ζωή όπως έρχεται και να προσαρµόζοµαι ανάλογα. Εκείνο όµως που σίγουρα εύχοµαι είναι το να είµαστε παρόντες, τόσο εγώ όσο κι ο Γιώργος, σε όλες τις χαρές των παιδιών µας για πολλά πολλά ακόµα χρόνια".

Tags ΕΛΕΝΑ ΑΡΜΕΝΗ, Σπιτι, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7423 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2556 s // Total time: 2.9979 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X