Έφη Παπαϊωάννου: Η ζωή με τα τρία της παιδιά και το σύντροφό της


Έφη Παπαϊωάννου: Η ζωή με τα τρία της παιδιά και το σύντροφό της

Φωτογραφίζεται για τη Madame Figaro φορώντας τις νέες της δημιουργίες

Με περισσότερους από 19.000 followers στο instagram η Έφη Παπαϊωάννου αποτελεί σήµερα µία από τις δηµοφιλέστερες σχεδιάστριες µόδας της Κύπρου, αλλά και πρότυπο στυλ, µε πολλές γυναίκες να ακολουθούν πιστά στα social media τις ενδυµατολογικές της προτάσεις. Η ίδια, άνθρωπος χαµηλών τόνων, που αποφεύγει να δίνει συχνά συνεντεύξεις και να εµφανίζεται σε εκδηλώσεις, προτιµά να αφήνει τη δουλειά της να µιλά για εκείνην. Και τα καταφέρνει περίφηµα, αφού εκτός από τις Prêt-à-Porter συλλογές της, που πρωταγωνιστούν στις προτιµήσεις των εγχώριων fashion lovers, οι haute couture δηµιουργίες της έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα, τόσο από τους κοσµικούς κύκλους του νησιού, όσο κι από διάσηµες Ελληνίδες που συχνά επιλέγουν ρούχα της για τις επίσηµες, αλλά και on stage εµφανίσεις τους. «Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία άρχισα να ασχολούµαι πιο ενεργά µε τα µέσα κοινωνικής δικτύωσης και χαίροµαι πραγµατικά γι' αυτή την αποδοχή. Είναι ένας τρόπος για να έρχεσαι πιο κοντά µε τον κόσµο που στηρίζει τη δουλειά σου, να ανταλλάζεις σκέψεις και απόψεις µαζί τους και να αναπτύσσεις µία πιο προσωπική σχέση» µου λέει. Η καθηµερινότητά της αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Όχι µόνο, γιατί βρίσκεται στην πυρετώδη προετοιµασία της νέας της συλλογής για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειµώνας 2017-18, µία διαδικασία που απαιτεί πολλή σκέψη, χρόνο και έρευνα κάθε φορά, αλλά γιατί τρέχει καθηµερινά και για τις custom made νυφικές δηµιουργίες της, µε όλο και περισσότερες νύφες να επιλέγουν τα εντυπωσιακά bridal σύνολά της για την πιο ξεχωριστή µέρα της ζωής τους.

Παράλληλα έχει ακόµα ένα ρόλο, ίσως τον πιο δύσκολο και ουσιαστικό, αλλά ταυτόχρονα και τον πιο σηµαντικό και όµορφο, αυτόν της µητέρας. Εκτός από τις δίδυµες κόρες της, την Αθηνά και την Εβελίνα, τις δύο µεγάλες αγάπες της ζωής της, πριν από ενάµιση χρόνο έφερε στον κόσµο το τρίτο της παιδί, ένα πανέµορφο αγοράκι, τον Κωνσταντίνο, µε την καθηµερινότητά της να έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Δείχνει φωτογραφίες του στο κινητό της και τα βλέµµα της πληµµυρίζει από αγάπη και στοργή. Είναι ο µικρός άγγελός της.  



Μια μέρα με την Έφη Παπαϊωάννου είναι πάντα ευχάριστη. Έχει χιούµορ, είναι προσιτή, φιλική µε τους πάντες και σε κάνει να νιώθεις όµορφα όταν είσαι µαζί της. Όµορφη και γοητευτική, είναι πάντα χαµογελαστή και σου µεταδίδει αυτόµατα τη θετική της ενέργεια. Είχα να τη δω αρκετούς µήνες τώρα, άρα η πρώτη απορία µου, όταν συναντηθήκαµε στο χώρο της φωτογράφησης, λίγο έξω από τη Λευκωσία, σε ένα καταπράσινο µέρος, ήταν πώς καταφέρνει, ούσα µητέρα ενός µικρού παιδιού, να είναι τόσο συνεπής µε τις πολλές επαγγελµατικές της υποχρεώσεις, σε Κύπρο και εξωτερικό (τα ρούχα της διατίθενται σε καταστήµατα σε Ευρώπη και Αµερική), αλλά και σωστή σε όλους τους υπόλοιπους τοµείς της καθηµερινότητάς της. "∆εν ξέρω αν είµαι σε όλα σωστή, αλλά σίγουρα όπως κάθε εργαζόµενη µητέρα, προσπαθώ και εγώ να ισορροπώ ανάµεσα σε καριέρα, οικογένεια και να είµαι συνεπής και µε τις υπόλοιπές µου υποχρεώσεις. Θέλει πολλή οργάνωση και προγραµµατισµό. Αλλά πιστεύω ότι οι γυναίκες είµαστε φτιαγµένες για να κάνουµε πολλά πράγµατα ταυτόχρονα. Είναι στη φύση µας". Νιώθει τυχερή, γιατί, όπως εξοµολογείται, η Εβελίνα και η Αθηνά, τη βοηθούν πολύ στο µεγάλωµα του Κωνσταντίνου. "Του έχουν µεγάλη αδυναµία, τον φροντίζουν και είναι ιδιαίτερα προστατευτικές µαζί του και τις ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Όσο µεγαλώνουν τα κορίτσια µου, δεν έχουµε µόνο την κλασική σχέση µαµάς-κόρης, αλλά γινόµαστε και φίλες. Μοιράζονται µαζί µου τα µυστικά και τις ανησυχίες τους και εγώ προσπαθώ να είµαι δίπλα τους και να τις συµβουλεύω όσο πιο αντικειµενικά γίνεται. Φυσικά υπάρχουν πάντα τα όρια, τα οποία χτίζουν µία καλύτερη επικοινωνία στη µεταξύ µας σχέση". Αισθάνεται ότι και η ίδια έχει "ξαναγεννηθεί" µέσα από τον ερχοµό του γιου της. "Η σκέψη µου είναι συνέχεια µαζί του. Κάθε του χαµόγελο µε γεµίζει χαρά. Κάθε νέα λεξούλα που θα πει, µε κάνει να νιώθω απέραντη ευγνωµοσύνη γι' αυτό το υπέροχο δώρο που µου έκανε ο Θεός. Σίγουρα, νιώθω ενοχές καµια φορά όταν απουσιάζω από το σπίτι, λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας µου, γιατί θέλω να απολαµβάνω κάθε στιγµή µαζί τους, ειδικά σε αυτή την τρυφερή ηλικία, όµως θεωρώ εξίσου σηµαντικό για µία γυναίκα να δίνει όλο της το 'είναι' και στην επαγγελµατική της ιδιότητα, γιατί έτσι αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά της. Ουσιαστικός χρόνος υπάρχει. Όταν πηγαίνουµε µαζί µια βόλτα, όταν παίζουµε µαζί, όταν κάνουµε µαζί κάποιες δουλειές του σπιτιού, όταν διαβάζουµε µαζί τα µαθήµατά τους. Όταν µοιραζόµαστε δραστηριότητες, εµπειρίες και συναισθήµατα"

.

Το σκηνικό του καιρού έχει αλλάξει και η Άνοιξη είναι μια από τις αγαπημένες εποχές του χρόνου της Έφης. "Λατρεύω τη φύση, τα λουλούδια, το φως του ήλιου. Νιώθω πιο χαρούµενη, πιο ζωντανή, πιο δραστήρια» µου λέει. Και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται και πάνω στις δηµιουργίες της. Τη βλέπω να ποζάρει στο φακό και µοιάζει σαν µία πανέµορφη ηρωίδα παραµυθιού. Σαν µία νεράιδα. Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, η συλλογή ΕΦΙ, έχει µία ονειρική/ροµαντική διάθεση, µε τα ροκ-δυναµικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν και το προσωπικό στυλ της δηµοφιλούς σχεδιάστριας, να παίζουν και πάλι καθοριστικό ρόλο. "Χρησιµοποίησα διάφορες κατηγορίες υλικών και χρωµάτων, προκειµένου η συλλογή να αποπνέει δυναµισµό και παράλληλα ροµαντισµό" µου αποκαλύπτει. Αυτό είναι το look και που η ίδια θα υιοθετήσει τη φετινή άνοιξη. Τα αγαπηµένα της, λευκό και µαύρο, έχουν τη δική τους περίοπτη θέση στην παλέτα της κολεξιόν, οι παστέλ αποχρώσεις, τα περίτεχνα prints, το τούλι και οι floral λεπτοµέρειες προσφέρουν τη δική τους ροµαντική πινελιά, ενώ οι αισθαντικές διαφάνειες, τα γεωµετρικά σχήµατα και οι αστραφτερές παγιέτες, αποτυπώνουν έναν πιο edgy χαρακτήρα.

 

Τα ρούχα της Έφης Παπαϊωάννου είναι φτιαγµένα από υψηλής ποιότητας υφάσµατα και σκοπό έχουν να αναδεικνύουν τη θηλυκότητα, το σώµα και τον πιο σέξι εαυτό της κάθε γυναίκας. Είναι µοντέρνα και φτιαγµένα µε τα πιο σύγχρονα υλικά, όµως διαθέτουν ταυτόχρονα και µία κλασική δοµή που τα κάνει να µοιάζουν απόλυτα διαχρονικά. "Βασικό ζητούµενο για µένα είναι όλες οι γυναίκες να νιώθουν άνετα φορώντας τις δηµιουργίες µου. Είτε πρόκειται για µία πιο χαλαρή cocktail εµφάνιση, είτε για µία επίσηµη βραδινή τους έξοδο. Να είναι πάνω απ' όλα ο εαυτός τους και να αισθάνονται αυτοπεποίθηση µε το look τους. Όταν νιώθουµε καλά µε αυτό που φοράµε, τότε γινόµαστε αυτόµατα ελκυστικές και στους γύρω µας. ∆εν θέλω να κάνω ρούχα της µίας σεζόν, αλλά ρούχα που να µπορούν να αντέξουν στο χρόνο. Είναι σηµαντική για µένα η ειλικρινής σχέση που έχω αναπτύξει µε τις πελάτισσές µου όλα αυτά τα χρόνια και µου δίνει δύναµη να συνεχίσω". Τα επόµενα σχέδια της Έφης, περιλαµβάνουν πολλές νέες δηµιουργίες και ξεχωριστές προτάσεις µόδας, καθώς και όµορφες στιγµές και εµπειρίες µαζί µε τα τρία αγαπηµένα της παιδιά και το σύντροφό της. 

Tags έφη παπαιωάννου, eφι, μόδα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4049 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2979 s // Total time: 3.7027 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X